Arama sonuçları: *

1. hz_cellat

rtx 2070 super sistem fiyat

2070 superli sistem toplamayı düşünüyorum ama herkeyde stok bittiği için fiyat göstermiyor monitor hariç full 2070 superli sistem fiyatları ne kadar oluyor
  2. hz_cellat

1650 superli pc için soru

ben minecraft oynuyorum ve oynadığım sunucuda afk durarak para kazanıyoruz ve sunucuda 4 hesap maksımum sınırı var sizce 4 tane minecraft açıp onları 5 fps e sabitlesem pc kazmıyo onu biliyom fakat ben 4 hesap + valorant açmak istiyorum sizce pc zorlanırmı yoksa sıkıntı çıkmazmı pc özellikleri...
  3. hz_cellat

1650 süper li sistem topluyorum

ekran kartı : msi gefors gtx 1650 super aero itx oc işlemci : i5 9400f 2.9ghz ana kart : SI H310 PRO-VDH ssd : 480gb ram : 16gb DDR4 bu pc kaç paraya alınır biryer toplu satıyorda idealmi bilmiyom
  4. hz_cellat

1650S+ 9400F Sisteme psu önerisi

ekran kartı : msi gefors gtx 1650 super aero itx oc işlemci : i5 9400f 2.9ghz ana kart : SI H310 PRO-VDH ssd : 480gb ram : 16gb DDR4 bu pc ye kaç w güç kaynağı yeter 500 w yetermi
  5. hz_cellat

arkada 4 hesap minecraft hesap

arkada 4 hesap minecraft 5 fps sabitken pc kasmıyor fakat bilmiyom ama açtığım tüm 4 hesap minecraftları 5 fps e sabitlesem ve valorant açsam pc kasarmı valorant açmayacam merakımdan soruyom pc özellikleri ekran kartı : msi gefors gtx 1650 super aero itx oc işlemci : i5 9400f 2.9ghz ana kart ...
  6. hz_cellat

pc topluyorum sizce pc iyi mi?

öncelikle size pc de ne yapacağımı soleyim ben bi minecraft sunucusu oynuyorum ve sw de afk bırakarak para kazanıyoruz ve sw de arkada 4 hesap afk açma sınırı var ve ben 4 hesap arkada açmak istiyorum afk hesaplarda fps i kısıtlayacağım ekranımda olan oyundada fps limiti koymayacağım sizce pc...
Top Bottom