Arama sonuçları: *

1. Garbajosa

Rüya sistem bitiyor… Son dokunuşlar

Konu biraz uzun olacak. Sizlere pandemi zamanından bugüne kadar adım adım sistem toplama serüvenimi anlatmak istiyorum. 2021 pandemi zamanı. Kapanmaların olduğu dönem. Aynı zamanda mining zamanı. Ekran kartı bulunamıyor. Miningciler, mağazalar tek ekran kartı satmadığı için hazır sistemleri...
  2. Garbajosa

Sistem yükseltme hakkında (Tüm parçalar alındı)

Merhaba Yeni yıl gelmeden sistemi yükseltmeyi düşünüyorum. Bu nedenle bir sepet hazırladım. onu değil şunu al diyeceğiniz bir öneri olursa duymak isterim. Eski sistemimde; Asus tuf b550 plus anakart 5600x işlemci 2x8gb ram 3070ti ekran kartı asus rog 750w güç kaynağı vardı. Ben bu sisteme...
  3. Garbajosa

70K Bütçe ile sistem upgrade etmek

Selamlar. Uzun zamandır düşündüğüm hatta 15 gün önce de tam sipariş geçecekken vazgeçtiğim (ve bu sebeple şuan aynı sepete 10k fazladan veriyorum) sistem upgrade konusunu yeniden gündeme aldım. Hali hazır 5600x ve 3070ti üzerine bir sistemim var. Yetmiyor mu derseniz aslında yetiyor. Sadece...
  4. Garbajosa

Gaming.gen.tr ELITE-TUF4080 Hk.

Selamlar Hali hazırda aşağıdaki sisteme sahibim; Asus tuf B550 Plus 5600x xpg 2x8Gb 3200mhz Asus tuf 3070ti Asus rog 750w psu Asus tuf gt501 argb Bu sistemde önce ekran kartı ve işlemci upgrade etmeyi düşündüm. 4080 ve 5800x3d için elimdeki parçaları da satınca 30k civarı cebimden çıkması...
  5. Garbajosa

Ahora 5A upgradeleri hakkında

Selamlar Yakın bir arkadaşıma nvidia tabanlı sistem almak istiyoruz. Bütçe 15.5k kadar. En uygun fiyatlı başlıkta belirttiğim sistemi bulabildik. Bu sisteme sizce hangi upgradeler yapılmalı? Ben işlemciyi 5600 yaptım ve kasayı beğenmediğim için cooler master cmp 510 seçtim. Sizler ne...
  6. Garbajosa

Ekran kartsız sistem tavsiyesi

Bugün amazon.fr den aldığım 3060ti dan sonra ekran kartsız sistem bakmaya başladım ve aşağıdaki sistemi buldum. Sistemi ekran kartını alabilmek için satın almışlar. Hepsi sıfır kullanılmamış ürünler. AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci Asus TUF Gaming B550-PLUS...
  7. Garbajosa

Fiyatların düşmesini beklerken...

Pc toplamak için etherium düşşsün, mining bitsin, covid bitsin fiyatlar düşsün diye beklerken çok daha ciddi sıkıntılı bir döneme giriyoruz sanırım. Ben şahsen bu haberden sonra yarın sipariş geçmeyi planlıyorum.
  8. Garbajosa

Casual gamer için sistem önerisi

Selamlar Bir süredir konsolun yanına bir pc almayı düşüyorum. Alacağım pc benim için genelde ikinci planda kalacak. Çünkü konsolda her yıl aktif olarak fut oynuyorum. Alacağım pc’den beklentim, konsolda sıkıldığım anlarda açıp arkadaşlarımla birkaç el valorant, warzone vs oynatsın yeterli. (...
Top Bottom