Arama sonuçları: *

1. Boph

Eastergamers yeni sistem

https://www.itopya.com/eastergamers-2-amd-ryzen-5-3500x-asus-tuf-gaming-x3-rx-5700-xt-oc-8gb-16gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/ sizce nasıl yeni sistem
  2. Boph

Windows kurulum

Herkese merhaba yarın bilgisayarımı birleştireceğim leptopdan flasaha windows kurucam laptopdan kurunca bir sıkıntı oluyormu 2.sorum 1.0 flash olurmu teşekkürler
  3. Boph

Pc hocası yeni sistem saat 18:00 da geliyor

Herkese merhaba instagramda gördüm nasıl bir sistem olur sizce
  4. Boph

Sistem toplama sonrası

Herkese merhaba sistem topladım parçalar elimde pazartesi günü birleştiricem Ana kart gigabyte b450 aorus M windows u ve ramleri 3000 MHz ye getirdikden sonra ye yapacağım ekran kartı driverlarını kurucam birde şey gigabyte sitesinde ana kartın en sonki sürücülerini indirmem gerekiyormu hepsini...
  5. Boph

Sistemi topladım nasıl olmuş

Merhaba bu konuyu 1 kere daha açmıştım parçalar elime ulaştı birde sizin fikrinizi alayım dedim Gigabyte Aorus b450 M ana kart XPG 2X8 3000MHz ram ryzen 5 3600 işlemci samsung evo 860 500GB SSD Msı gtx 1660 super gaming ekran kartı gigabyte P650B 650w 80+ bronz psu sharkoon tg5 kasa
  6. Boph

Pc birleştirme

Herkese merhaba pc topladım ama hala parçaları birleştiremedim haftaya birleştirtmeyi düşünüyorum bekleyince bir sıkıntı olmaz değilmi pek anlamıyorum pc parçalarından ayrıyetten ana kart işlemci uyumsuzluğu falan olmaz değil ana kartım gigabyte aorus b450 m işlemci 3600 açılmama gibi bir...
  7. Boph

Sistemi topladım nasıl olmuş

Herkese merhaba ekran kartı hariç bütün parçalar elime ulaştı şöyle Gigabyte Aorus b450 m ana kart ryzen 5 3600 işlemci xpg 2x8 3000Mhz ram samsung evo 500gb ssd sharkoon tg5 kasa gigabyte 650w 80+ bronz psu MSI GTX 1660 super gaming Sistem nasıl olmuş yayın+oyun yapıcam yayında rdr2, odyssey...
  8. Boph

pc hocası yeni sistem geldi

yeni sisteme baktınızmı nasıl buldunuz
  9. Boph

3600 ve 1660 Ti sistem

Herkese merhaba 3600 işlemci ve gigabyte 1660 Ti windforce almayı düşünüyorum bu sistem ile yayınlarda çok rahat rdr2 odyssey tarzı oyunları oynayabilirmiyim teşekkürler
  10. Boph

2600x ve 5600 XT Yardım

Herkese merhaba ryzen 5 2600x ve Gigabyte 5600 XT Gaming OC bu 2 parçayı almayı düşünüyorum 3600 işlemciye çıkamıyorum bütçem yetmiyor bu sistem ile yayında çok rahat rdr2, odyssey tarzı oyunları çok rahat oynayabilirmiyim teşekkürler.
  11. Boph

5500TL Monitör, İşlemci, Ekran kartı, SSD, Mikrofonu iyi kulaklık

herkese merhaba bu 5 parçaya ihtiyacım var yayın+oyun için bütçeyi aşamam teşekkürler
  12. Boph

5500 TL monitör,ekran kartı,işlemci,ssd

Herkese merhaba bütçem 5500 TL Monitör, Ekran kartı, İşlemci, SSD arıyorum işlemci amd olursa iyi olur ekran kartı nvidea/amd olur teşekkürler
  13. Boph

5000 TL monitör, işlemci, ekran kartı, kulaklık

Herkese merhaba 5000 tl bütçem var kasa,psu,ana kart,ram aldım bana lazım olan monitör,ekran kartı,işlemci,mikrofonu iyi kulaklık teşekkürler yayın+oyun için amd işlemci istiyorum teşekkürler.
Top Bottom