Arama sonuçları: *

1. Hayalet Sürücü

Sistem fiyatını hakediyormu!

Merhabalar sistem alacağım. Bu şekil topladım sizce uygunmudur? Fiyatı nasıl sistem nasıl yardımlarınızı bekliyorum
  2. Hayalet Sürücü

75k sistem toplama tavsiyesi

Merhaba şuanki güncel kur ile 75k yalnızca kasa için para var. Tek tekde alabilirim hazır olarakda. Sistemin amacı yalnızca oyun 2k ve 4k da en kötü 3 yıl boyunca ultra ayarlarda oyun oynamak. Aklımda 9070xt ve ryzen 7 7800X3D ve yanına 360mm sıvı soğutma var. Siz 75k paraya nasıl bir sistem...
  3. Hayalet Sürücü

Monitör dahil 20k sistem toplama

monitör dahil beni uzun yıl sıkıntısız götürecek oyuncu bilgisayarı toplamak istiyorum monitör dahil tavsiyeleriniz nelerdir?
  4. Hayalet Sürücü

Bu sistem ets2 oynatırmı?

Sadece ETS 2 oynamak için sistem arıyorum. Ucuz bir sistem bütçem de bayağı az olduğundan böyle sistem bulunur. Açıklamada EBA için uygundur yazdığı için vereceği performansı bilemiyorum sistemi de 1750TL'ye koymuş alınır mı ve ETS 2 oynatır mı?
  5. Hayalet Sürücü

Bulduğum bu sistem ile ets2 ve valorant oynatırmı?

Merhaba ets2 ve valorant kasmadan oynatan bir sistem ararken bu ilan ile karşılaştım pc sistemlerinden pek anlamadığımdan foruma danışmak istedim bu sistem ile ets2 ve valorant oynatırmı oynatırda hangi ayarlarda kaç fps alabilirim?
Geri