Arama sonuçları: *

1. Rezanix

Yeni Ryzen 9 5900X + Ryzen 6900XT'li Toplama Sistem

Arkadaşlar öncelikle forumda 1 hafta önce hesap açtım ve birçok kişi yardımcı oldu. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Bugün sistemin siparişini veriyorum artık. Sizlere sorup edindiğim bilgiler ve araştırmalarım doğrultusunda bir sistem topladım. Son kez buraya atıp sorma gereği duydum...
  2. Rezanix

Vatan Kasa Birleştiriyor Mu?

Arkadaşlar kendim kasayı birleştirmeyi bilmiyorum, parçaları toplasam Vatan PC'ye götürsem ücret karşılığı birleştiriyorlar mı?
  3. Rezanix

54.000 TL'lik Kasa İncelemesi

Arkadaşlar geçende bu tarz bir konu açmıştım. Sizin tavsiyelerinizi ve yardımınızı alarak kasa üzerinde biraz daha değişim yaptım. 50.000 TL ile 60.000 TL aralığında bir sistem toplama hayalim vardı. Normalde haziran - temmuz ayında toplamayı planlıyordum fakat dolar gittikçe artıyor, RTX 3080...
  4. Rezanix

70.000 TL'lik Kasa Toplayacak Olsaydınız

70.000 TL'lik kasa toplayacak olsaydınız https://www.itopya.com/VDBSck0wMTZSVEpQUkZreU5qUXk1NTM=.share bunu alır mıydınız? Parçaları değiştirmek isteseydiniz hangilerini değiştirirdiniz?
  5. Rezanix

Sistem Fiyatları Düşer Mi?

Arkadaşlar başta ekran kartı olmak üzere parça fiyatları çok fazla arttı. Özellikle RTX 3080 ve RTX 3090 çok fazla arttı. Stoklar tekrardan geldiğinde, seri üretime geçildiğinde bir düşüş olur mu?
  6. Rezanix

50.000 TL Toplama Kasa

Arkadaşlar normalde 40.000 TL kasa kalan 10.000 TL'ye monitör, ekipman, masa falan almayı planlıyordum; ama her şeyin fiyatı çok artmış bulunmakta. 50.000 TL'ye yalnızca kasa toplamayı düşünüyorum ekran kartı olarak RTX 3080 düşünüyordum fakat stoğu bir türlü gelmiyor. Sizinde önerilerinizi...
Top Bottom