Arama sonuçları: *

1. Y

NVIDIA EKRAN KARTI DRIVER

Selamlar driver güncellemesi yapmıştı daha sonra uygulamayı açarken ekrana komut dizisi hatası olarak bir yası geldi ve nvidia uygulaması masaüstünden kalktı ama driver güncellendi ve hala duruyor ddu ile silip yeniden yükledim format attım aynı yazı yine geldi ve uygulama masaüstünden kalktı...
  2. Y

NVİDİA EKRAN KARTI DRİVER

Selamlar driver güncellemesi yapmıştım daha sonra uygulamayı açarken ekrana komut dizisi hatası olarak bir yazı geldi ve nvidia uygulaması masaüstünden kalktı ama driver güncellendi ve hala duruyor bir sıkıntı olur mu
  3. Y

WİNDOWS KURULUM EKRANI

Selamlar bilgisayara format atmak istedim rufus üzerinden iso yazdım daha önce format atarken ekranda bu alanlar bu kadar büyük değildi acaba bu bir sorun mu
  4. Y

TOPLADIĞIM SİSTEM NASIL

Selamle asus tuf gaming b 650 plus wifi ryzen 5 7500f galax RTX 4060 16x2 ram kingston kc3000 1tb ssd parçaları ayrı ayrı aldım kendim toplattım sizce aldığım bu sistem iyi midir çalışıp emeğimle aldım ama benden yaşı çok küçük kişilerde baba parası ile RTX 5070 Tİ 80k 90k geçik fiyatlarda...
  5. Y

ANAKART CHİPSET YÜKLERKEN BU GELDİ

Asus tuf gaming b650 plus wifi kullanıyorum format attım Windows 11 yüklü cihset sürücüsü açılmıyor ekranı bu yazı geliyor Installing the driver/software, please wait ...
  6. Y

FORMAT SONRASI WİNDOWS KURULUM

Selamlar pc parçaları aldım bilgisuarızya montaj yaptırdım Windows 10 kurmuşlar temiz bir format atıp Windows 11 kurmak istiyorum bu ssd Windows kurma ekranında ne yapmam gerek tüm her şeyi silip tek bir bölüm olmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  7. Y

SİSTEM NASIL BENİ KAÇ YIL GÖTÜRÜR

Selmale herkese çok fazla oyun oynayan biri değilim GTA 5 steam pubg ve fornite oynuyorum bu sistem bana yeter mi normalde 70k ya kadar çıkacaktım 7800x3d rtx 4070 super ama çok uçtuğumu bir bilgisayara bu kadar vermek mantıklı gelmedi oynadığım oyunlar donmasın bana yeter sizce nasıl alınır mu...
  8. Y

SİZCE SİSTEM NASIL

Selamlar maaşı bekliyorum ekran kartını direkt alacağım geri kalan parçaları taksitle alacağım vade farkı yok fiyat 70 buluyor sizce çok mu
  9. Y

RTX 4070 SUPER VS RX 7800XT

Selamlar ryzen 7 7800x3d işlemci alacağım buna en iyi hangi ekran kartı olur rx 7800xt 16 GB olması beni mutlu ediyor ama nvidia ekran kartları da çok iyi olur sizce hangi ekran kartı alınmalı sistemde ileride ekran kartını değiştiririm rtx 5070 düşünüyorum ama şuanlık hangisi daha iyi olur RTX...
  10. Y

RYZEN 7 7800X3D RTX 4070 SUPER MONİTÖR ÖNERİSİ

Selamlar hazır sistem yerine kendim toplayacağım 2 soru sormak istiyorum galax RTX 4070 super mi yoksa saphire rx 7800xt mi bende şuanda asus 24 inç 180hz 1 ms ıps 1080p freysinc monitör var sizce yeterli mi yoksa bunu satmalı mıyım uygun fiyatlı ıps 24 inç 240hz yada 280hz monitör önerebilir...
  11. Y

YENİ MONİTÖR ALACAĞIM SİZCE NASIL

Selamlar bende şuan ryzen 5 7500f rtx 4060 16 GB DDR 5 sistem var sistemi 28 bine montör ve kasayı beraber satacağım kendime yeni ryzen 7 7800x3d galax rtx 4070 super yada rx 7800xt ekran kartlı sistemi dizeceğim daha önce bir kaç kez hazır sistem aldım hep sıkıntı çıktı bir daha hazır almam...
  12. Y

SATIŞA KOYDUĞUM SİSTEME 28 VERİYORLAR İYİ MİDİR

Selamlar sarı siteye sistem koydum 27.500 TL verildi ilan no : 1230546284 hızlı satılması için monitör ile beraber koydum ekipmanlar satılık değil sistemi sarıp ryzen 7 7800x3d rtx 4070 süper yada wram için rx 7800 xt li sistem toplayacağım sizce monitörü satmalı mıyım 180 hz olması kötü mü...
  13. Y

YENİ ALDIĞIM SİSTEM OYUNLARDA DONMA

Selamlar yeni sistem aldım servise gönderdim işlemci ve ram değiştirildiği söylendi monitörüm 180 hz gta 5 180 hz çekince oyunda donma oluyor fps 160 alıp vsync açınca donma sorunu ortadan kalkıyor steam pubg ve cs 2 de rest yaptım ultra ayarlarda sorun yok oynuyorum son olarak fornite oynadım...
  14. Y

SİSTEM TOPLAYACAĞIM SİZCE NASIL

Selamlar sistem toplayacağım hazır kasa değil tek tek ayrı alacağım sizce parçalar nasıl akvaryum kasa mı normal mesh kasa mı alınmalı 7 fanlı rgb akvaryum kasalar görüntüsü iyi ama epey bir pahalı geldi ve seçtiğim işlemciye sıvı soğutucu önerebilir misiniz ve bu parçalar 750 w psu yeterli mi...
  15. Y

SATIŞA KOYDUĞUM PC 22K VERİYORLAR İYİ MİDİR

Selamlar sarı siteye ilan koymuştum ilan no 1230546284 bakabilir misiniz sadece kasa 22k vermeli miyim
  16. Y

YENİ ALDIĞIM SİSTEM OYUNLARDA DONMA OLUYOR

Selamlar herkese öncelikle sistem özelliklerini ve oynadğım oyunları ekleyeceğim fornite orta ayarlarda fps de sürekli anlık olarak değişkenlik ve kasma oluyor otobüsten atlarken fps 60 lara düşüyor anlık olarak oyunu biraz oynayınca 240 ları aşıyor ve hemen düşüyor çok fazla donma oluyor...
  17. Y

ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM SİSTEM NASIL

Selamlar herkese 3 kez hazir sistem aldim sürekli sikintilar yagadim artik hazir sistem yerine ayri olarak toplamayi düsünüyorum alacagim parçalar uyumu nasil parçalar 60 bin TL tutuyor bendeki monitör ile bir sorun olur mu birde sivi sogutucu önerebilir misiniz simdiden tegekkür ederim
  18. Y

TOPLAMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM SİSTEM NASIL

Selamlar herkese 3 kez hazır sistem aldım sürekli sıkıntılar yaşadım artık hazır sistem yerine ayrı olarak toplamayı düşünüyorum alacağım parçalar uyumu nasıl parçalar 60 bin TL tutuyor bendeki monitör ile bir sorun olur mu birde sıvı soğutucu önerebilir misiniz şimdiden teşekkür ederim
  19. Y

RYZEN 7 9700X RTX 4070 SÜPER İYİ MİDİR

Selamlar bende şuan ryzen 5 7500 f RTX 4060 asus prime a 620 m k anakart var bahsettiğim işlemci ve ekran kartı ile PC toplamak istiyorum alacağım anakart asus tuf gaming b650 plus wiif olacak işlemci ve ekran kartı uyumu nasıl 1080 monitör ile darboğaz veya sorun olur mu ryzen 7 seçmemdeki...
  20. Y

Yeni Topladığım Sistemim Ne Kadar Eder?

Selamlar sistemi itopyadan hazır almıştım daha 2 ay olmadı size monitörlü yada monitörsüz fiyat ne kadar eder
Geri