Arama sonuçları: *

1. Y

TOPLAMAYI DÜŞİNDÜĞÜM SİSTEM NASIL

Selamlar işlemci olarak RYZEN 5 7500f yerine yine amd den ne öneririsiniz bu işlemci hakkında son zamanlarda arkadaşlarımda çok şikayet var önermediler daha önce hazır sistem aldım bu işlemci vardı ve Windows masaüstünde bile kasma oluyordu sistemi iade için gönderdim RYZEN 5 veya 7 serilerinde...
  2. Y

50.000 TL BÜTÇE PC TOPLAMA TAVSİYE

Selamlar hazır sistem yerine parçaları tek tek almak istiyorum bir kaç kez hazır sistem aldım sorunlar yaşadım amd işlemcili nvdia ekran kartlı anakart asus tercih ediyorum ve beyaz akvaryum kasa parçaları arayış içerisindeyim yardımcı olma şansınız var mı şimdiden teşekkürler
  3. Y

TOPLAMA PC TAVSIYE ÖNERI

Selamlar amazon n11 gibi siterlerden anakart islemci ekran karti ram ssd kasa gibi parçalari siparis vermistim ürünler daha kargoya verilmeden iptal etmem gerekti acil para konusunda bir sikinti oldu bu yüzden iptal ettim rahatlayinca yine ayni saticilardan bu ürünleri siparis verecegim acaba bu...
  4. Y

TOPLAMA PC TAVSIYE ÖNERI

Selamlar amazon n11 gibi siterlerden anakart islemci ekran karti ram ssd kasa gibi parçalari parçalari siparis vermistim ürünler daha kargoya verilmeden iptal etmem gerekti acil para konusunda bir sikinti oldu bu yüzden iptal ettim rahatlayinca yine ayni saticilardan bu ürünleri siparis...
  5. Y

TOPLAMA PC TAVSIYE ÖNERI

Selamlar amazon n11 gibi siterlerden anakart islemci ekran karti ram ssd kasa gibi parçalari parçalari siparis vermistim ürünler daha kargoya verilmeden iptal etmem gerekti acil para konusunda bir sikinti oldu bu yüzden iptal ettim rahatlayinca yine ayni saticilardan bu ürünleri siparis...
  6. Y

TOPLAMA PC TAVSİYE ÖNERİ

Selamlar amazon n11 gibi siterlerden anakart işlemci ekran kartı ram ssd kasa gibi parçaları parçaları sipariş vermiştim ürünler daha kargoya verilmeden iptal etmem gerekti acil para konusunda bir sıkıntı oldu bu yüzden iptal ettim rahatlayınca yine aynı satıcılardan bu ürünleri sipariş...
  7. Y

SİSTEM NE KADAR EDER

Selamlar sistemi alalı daha 1 ay olmadı ne kadar satabilirim monitörlü ve monitörsüz ne kadar eder
  8. Y

SİSTEMİM NE KADAR EDER

Sistemi yeni aldım daha 1 ay olmadı sadece kasayı satacağım monitör satmayacağım sistem ne kadar eder ve monitörlü ve monitörsüz ne kadar olur
  9. Y

SİZCE PARÇLAR NASIL UYUMLU MU

İşlemci ryzen 5 7600 alacağım anakart ve ram Expo destwkliyor mu birde bu kasaya anakart uyar mı yardımcı olursnaız çok sevinirim
  10. Y

MSİ RTX 4070 ventus model farklılığı

Selamlar RYZEN 5 7600 RTX 4060 pc alacaktım hazır sistem almayacağım almışken iyi bir şey olsun diye düşündüm amd ekran kartı sevmiyorum msi rtx 4070 modelerde ne gibi farklılık var E ve E 1 gibi be bu RTX 4070 ler alınır mı
  11. Y

ALACAĞIM PARÇLAR UPDATE UYGUN MU

Selamlar daha önce bir kaç konu açtim ben 3 kez hazir sistem almistim ve hep sorun yagadim tanidigim bir bilgisayarci RYZEN 5 7000 serileri sikintili oldugunu söyledi ryzen 5 7500f rtx 4060 ddr5 sistem vardi yasadigim sorunlardan dolayi iade olmasi için aldigim yere geri gönderdim marka takintim...
  12. Y

İSTEDİĞİM PARÇALAR UPDATE UYGUN MU

Selamlar daha önce bir kaç konu açtim ben 3 kez hazir sistem almistim ve hep sorun yagadim tanidigim bir bilgisayarci RYZEN 5 7000 serileri sikintili oldugunu söyledi ryzen 5 7500f rtx 4060 ddr5 sistem vardi yasadigim sorunlardan dolayi iade olmasi için aldigim yere geri gönderdim marka takintim...
  13. Y

ALACAĞIM PC PARÇLARI UPDATE UYGUN MU

Selamlar daha önce bir kaç konu açtım ben 3 kez hazır sistem almıştım ve hep sorun yaşadım tanıdığım bir bilgisayarcı RYZEN 5 7000 serileri sıkıntılı olduğunu söyledi ryzen 5 7500f rtx 4060 ddr5 sistem vardı yaşadığım sorunlardan dolayı iade olması için aldığım yere geri gönderdim marka takıntım...
  14. Y

SİSTEM PARÇLARI TEK TEK ALMAM SORUN OLUR MU

Selamlar daha önce konu açmıştım 3 kez hazır sistem aldım ve hep sorun yaşadım şuan ryzen 5 7600 RTX 4060 ddr5 ram PC toplamayı düşünüyorum işlemci olarak amd ekran kartı olarak nvidia istiyorum parçaları tek tek akakçeden en ucuz ve yorumlara bakarak alacağım bir sorun yaşarsam yardımcı olurlar...
  15. Y

ALMAK İSTEDİĞİM PC PARÇLARI NASIL

Selamlar 3 kez hazır sistem aldım bir daha tövbe almam hiç yüzüm gülmedi hep bir sorun yaşadım almak istediğim kasa olsun markalar olsun hepsi istediğim markalar ve parçalar nasıl fiyat benim için önemli değil kafam rahat etsin yeter lütfen bu fiyata şu hazır sistemi alın demeyin sizden sadece...
  16. Y

VATANDAN SİSTEM ALINIR MI

Selamlar daha önde bir kaç konu açtım 3 kez hazır sistem aldım ve hepsinde sorun yaşadım game garaj gaming gen tr ve son olarak itopya gelen sistemlerde hep oyunlarda donma belirli aralıklarda sürekli kasmalar oluyordu sürücüleri ve driver sorunsuz kuruyordum ram mhz arttırma işlemini yapıyordum...
  17. Y

PC TOPLAMAK İSTİYORUM

Selamlar ben 3 kez hazır sistem aldım game garaj gaming gen tr ve son olarak itopya galiba bende bir uğursuzluk var yada ayıplı ürün geliyor en son itopyadan aldığım sistemi iadesi için pazartesi günü kargoya vereceğim sistem toplamama bir süre ara verdim bir kaç ay sonra parçaları akakçeden tek...
  18. Y

BU SİSTEM NE KADAR EDER

Monitör ile beraber toplam ne kadara satabilirim
  19. Y

SİSTEMİ KAÇA SATABİLİRİM

Selamlar öncelikle bu sistemi itopya ya iade olarak göndereceğim demonte olarak aldım akadaşım ile kurduk bu sistemi geri iade alırlar mı eğer iade alınmazsa bu sistemi monitör dahil kaça satabilirim şimdiden teşekkürler
  20. Y

Driver Booster Zararlı mı?

Selamlar demonte hazır sistem aldık sistemi arkadaşım kurdu ben farklı bir işle uğraşırken driver booster yüklemiş ve taramış kendisi bunu ben yıllardır kullanıyorum bir sorun yok dedi ama ben bu tarz programların zararlı olduğunu ve kendimiz sürücüleri kurmamız gerekiyordu dedim şimdi ben bu...
Top Bottom