Arama sonuçları: *

1. A

Aldığım Parçalar ve DA Forum'a Teşekkür

Uzun zamandır istediğim ve forumda bol bol sorduğum üzere yeni bir bilgisayar almak istiyordum sıfırdan. 4 yıldır laptop kullanıyorum ve ben de rahat rahat oyun oynayabilmek, ısınma sorunu olmadan gün boyu istediğimi izlemek istiyordum. İhtiyaçlarım ve bütçem dahilinde aşağıdaki ürünleri aldım...
  2. A

4300GE Sistem Tavsiyesi

En kısıtlı bütçe ile 4300GE kullanarak sistem toplamak istiyorum. 2x8 GB ram olsun 120gb ssd olsa da yeter. Bana sıkıntı yaşamayacağım parçalar önerir misiniz?
  3. A

i3 10100f ve gt1030 alınır mı

apu sistemlerin fps testleri tatmin etmedi belirttiğim parçalara baktığımda bana fazlasıyla yetiyor hangi anakartı kullanmalıyım yanına
  4. A

Bu parçalarla sorun yaşar mıyım?

Youtubedan oynadığım oyunların fps testlerine baktım ve gayet yeterli geldi. i3 10100f ve gt 1030 kullanmayı düşünüyorum ileride sorun yaşar mıyım fazla beklentim yok 144 fps üstü lol oynatması bana yetiyor bir de ram anakart kasa önerisi yapar mısınız (alt seviyede yeterli olacak şekilde)
  5. A

2.ele güvenmeli miyim?

2. el sistem alacağım uzaktan ve emin olmak istiyorum bir sıkıntı yaşamayacağıma. İlanda "Kasa 10 Aylıktır . Tüm parçaların kutuları ve garantisi vardır. Kasa toplamda Sadece fotoğraf çekmek ve test etmek amaçlı bilgisayar açılmıştır haricinde kullanılmamıştır." yazıyor güvenmeli miyim...
  6. A

İkinci El Sistem Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

2.el sistem alacağım (elden değil) nelere dikkat etmeliyim?
  7. A

2900TL'ye kadar 2.el sistem önerisi

2.el 2900tlye kadar sistem önerir misiniz?
  8. A

Bu sistem alınır mı?

Valorant ve lol oynuyorum bu sistem alınır mı https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i5-4460-plus-gtx750-pluswd-240-ssd-plusvenom-rgb-plus600w-psu-927882701/detay ya da bu fiyat bandında sistem önerir misiniz 2.el de olur
Geri