Arama sonuçları: *

1. quejy

İşlemci ve anakartımı değiştirmek istiyorum

intel i3 10100f işlemci var asus h410 anakart var 1660super ekran kartı var. csgoda ve valorantta fps düşüşü oluyor 165hz ekran kartım var işlemciyi dğeişince anakartıda değiştirmem lazımmış sanırım bu ikisinin yerine ne getirebilirim fps artışı için yardımcı olur musunuz
  2. quejy

7537.02 TLlik bu sistem nasıl? '' inventus'dan''

arkadaşlar 165hz monitorumu tam verim kullanmak istiyorum yani en ölü 170 fps istiyorum. valorant ve csgo oynuyorum sadece. Bu sistemi düşünüyorum nasıl, işimi görür mü yorumlar mısınız? Bide inventustan alışveriş yapan varsa inventustan hiç skntı yaşadı mı? veya bilen varsa söylerse sevinirim
  3. quejy

Hazır sistem açıklama kısmında Yorumlarsanız sevinirim(VALO,csgo)

Bunu forumdan bi arkadas önerdi. Bi 5-6 kişinin daha yorumunu istedim ona gore alacagım. inventus elraen parva seçeneklere bakmak isteyenler girip bakabilir 165hz monitorumu tam verim akıcı kullanmak istiyorum bu sistem işimi görür mü? kaç fps alırım bilgisi olan yazarsa sevinirim.. teşekkürler...
  4. quejy

Sadece Valorant ve Csgo için max bütçe 7500 TL sistem önerisi

Merhaba ilk defa bi bilgisayar topluyorum. 165Hz monitor aldım şimdide en kötü bana 165fps verebilecek bi pc istiyorum 165 in altına düşmesin yani monitoru tam verim, oyunu akıcı oynayıp,kullanabileyim. Parça öneriside olur hazır sistem öneriside olur. Sadece valo ve csgo oynuyorum şimdiden...
Top Bottom