Arama sonuçları: *

1. DoğukanYzc

10-12k arası 2. El sistem Acil

Arkadaşlar 10-12k arası sistem toplamak istiyorum.Nasıl bir şey toplayabiliriz ?
  2. DoğukanYzc

2. El parça parça toplama tavsiye

Arkadaşlar 5-5.5k arası bir bütçe ile anakart işlemci ram olarak nasıl bir şey toplanabilir? Oyunlarda kasmayacak şekilde istiyorum. Amd intel farketmez beni 2 3 sene götürsün yeter. Oyunlarda bana 144 fps üstü verse çok güzel olur. Ekran kartım:980Tİ poseidon işlemciyle darboğaz yapmayacak...
  3. DoğukanYzc

2. El pc toplama tavsiyesi

Arkadaşlar elimde 3 maks 4.5k bütçe olucak Ekran kartım var GTX 980Tİ anakart işlemci ram lazım bana İleriye dönük olarak ne önerirsiniz ? B450 2600 16gb ram nasıl olur (Örnek)
  4. DoğukanYzc

Eski pc satıp Yeni sistem alma önerisi

Arkadaşlar elimdeki sistem artık eskimeye başladı. Gözüm gibi baktım fakat ağır programlar kullanacağım artık. Bu yüzden elimdeki sistemi satmak istiyorum. Yenisini almak istiyorum sistemim ortalama ne kadar eder ? Ekran kartı: gtx980ti poseidon Anakart: asus rog rampage ıv extreme İşlemci: i7...
  5. DoğukanYzc

Sistem parça değiştirme

Arkadaşlar sistemim şu şekilde GTX980Tİ POSEİDON asus rampage ıv extreme anakart 32gb ram i7 3960x bu parçalar içerisinden anakart ram ve işlemciyi kaça satabilirim ? daha yüksek bir parça almak için soruyorum.DDR3 değil de ddr4 bir sisteme geçiş yapmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
  6. DoğukanYzc

Çözüldü✓ i7-3960X'li Sistemimi yükseltmeli miyim ?

Arkadaşlar sistemim şu şekilde Ekran kartı:GTX980Tİ POSEİDON İşlemci: İ7 3960X RAM:32 GB DDR3 Anakart: Asus rog rampage ıv extreme Sizce bu sistemi satıp yükseltme yapmalı mıyım ? Daha doğrusu ddr4 bir sisteme geçmenin vakti geldi mi ?
  7. DoğukanYzc

PC'me Yeni parçaları aldım

Arkadaşlar dünden beri konu açıp duruyordum karar verdim parçaları aldım Dark maxima v12 kasa Patriot burst 480gb ssd id cooling 224 xt soğutucu cougar 700w psu aldım İyi olmuşmudur ?
  8. DoğukanYzc

Eski pc ne kadar eder ?

Gtx 660 3 gb x4 620 işlemci 4gb ram fsp 60 ahbc 500w psu ne kadar eder ? satıcam da
  9. DoğukanYzc

ssd+işlemci soğutucu+kasa

Arkadaşlar bunlara ihtiyacım var.Anakart m2 destekliyor mu bilmiyorum [asus rampage ıv extreme ] işlemci: i7 3960x güzel soğutucu önerirseniz sevinirim fiyat performansı ürünleri bekliyorum 1618940480 2.el de olur bu arada parçalar
  10. DoğukanYzc

Sistem yükseltme tavsiyesi

arkadaşlar 1300 Tl gibi bi bütçem var şu anki sisteme upgrade yapmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim.[anakart işlemci ram tavsiyelerinize açığım] Şu anki sistemim:gtx 660 3gb x4 620 işlemci 4gb ram ga m61pme s2p anakart
  11. DoğukanYzc

X4 620 + GTX 660 sistem ne kadar eder?

Arkadaşlar şu anda kullandığım pcyi satıp daha iyi bir şey toplamak istiyorum.Ne kadar eder bu bilgisayar ? GTX 660 3GB(ASUS ROG G30AB KASADAN ÇIKMA) X4 620 2.6 gHz işlemci GA M61PME-S2P ANAKART 4GB RAM 500W FSP 60AHBC PSU
  12. DoğukanYzc

2500 2.el pc toplama

arkadaşlar 2.el 2500 tl bilgisayar toplayacağım yardım ederseniz sevinirim.
  13. DoğukanYzc

Parça parça sistem toplama

Arkadaşlar beni 5 6 sene rahat ettirecek orta düzey bir 2.el parça parça sistem toplayacağım anakart: 300-500 TL arası işlemci: Önereceğiniz anakarta uygun ekran kartı:1060 3gb ya da gtx 770 ram:16gb
  14. DoğukanYzc

apex 60fps üstü pc önerileri!

Arkadaşlar apex legends gta5 gibi oyunları 60 fps değerlerinde oynamak istiyorum.Minimum bütçe ne kadar olabilir ?
  15. DoğukanYzc

Dolandırıcı mı ?

Arkadaşlar bir satıcı var.2el ilanına bakmak istedim bir anakart ilanı Tuf B450m Plus Ryzen Anakart fiyatı 300 tl şüphelendim biraz .Anakart arayışındaydım sizce dolandırıcı olma ihtimali var mı ?
Geri