Arama sonuçları: *

1. T

25k Sistem tavsiyesi

25kya arkadaşıma sistem dizeceğiz. Monitörü falan yok Max 27ye kadar monitör dahil sistem önerir misiniz? onu üzmesin yeter.
  2. T

7600xt ve 7500f toplasak şuan ne kadarı bulur

hocalarım şoyle 7600xtli r5 7500fli 16gb ramlı sıfırdan bir sistem toplasam ne kadarı bulur sizce?
  3. T

30k monitör dahil sistem önerisi

Herkese hayırlı geceler hocalarım. 30kya Monitör dahil sistem önerir misiniz. Genelde fps oyunları oynayacağım. Teşekkürler
  4. T

30-35k monitör dahil sistem önerisi

bu fiyatlarda amd ekran kartı daha iyi olur diye düşünüyorum. İşlemcide aynı şekilde öneriniz varmıdır?
  5. T

Vatan Bilgisayardan Topladığım Sistem

Vatandan fiyat çıkarmak için gittim sistem dizecektim aşağı bırakıyorum 60-65k arasında söylediydi bana pahalı geldi sizce?
  6. T

Oyun oynatacak bilgisayar önerisi

Arkadaşlar böyle oyun oynatcak genellikle valo cs go gta falan rahatlıkla oynatıcak minimum bütceli bilgisayar önerir misiniz?.
  7. T

17k monitör dahil sistem

17000tlye monitör dahil sistem atar mısınız? ekran kartı nvdia olursa sevinirim.
  8. T

15000tl monitör dahil bilgisayar

15000tl bandında cs go valorant gta tarzı oyunları rahatla oynatacak bilgisayar bulabilir miyim? ekran kartı nvdia olursa sevinirim
  9. T

Parçaları farklı yerlerden sipariş versem nasıl toplarım?

Örneğin gaming gende satılan ekran kartı 9600tl iken trendyolda 8300tl falan parçaları böyle toplamam mantıklı mıdır?
  10. T

13-14k monitörlü sistem önerisi

Bu paraya sistem bulabilir miyim? Bayramı indirimi olur mu?
Top Bottom