Arama sonuçları: *

1. omuraycil

Günlük işler için 3200G veya 1600af hangisini almalıyım ?

Merhaba sadece torrent ve günlük isler için kullanacağım sistemime Ryzen 3 3200G islemci mi almalıyım yoksa 1600af islemci mi? Ben enerji tasarrufu açısından apu işlemci düşündüm elimde ekran kartı olduğu halde. Sizce ne yapmalıyım. Ana kart Asus B450M Dragon
  2. omuraycil

İntel veya AMD DDR5 Sisteme Gecmeli miyim?

Hazırda MSI B550 Tomahawk ana kartım 5600x işlemci 2*16 3600Mhz ram ve 6700XT nitro+ Ekran kartlı sistemim var. Ana kart işlemci ve rami satıp ddr5 sisteme geçmek istiyorum ama ekran kartımı değiştirmeyeceğim. En mantıklı Amd mi olur İntel mi? veya bu şekilde kalmalı mıyım yılbaşından sonra...
  3. omuraycil

Şuan Ryzen Serisine Yatırım yapılır mı? ? Yeni Soketleri Beklemelimi ?

Arkadaşlar İntel 12. nesil işlemciler değişen soket ve ddr5 teknolojisi kafamı karıştırdı. Şuan orta üst seviye Ryzen serisine yatırım yapılır mı?? Aklımda 5800x-5900x işlemci ve b550 tomahawk anakart vardı hatta anakartı aldım ama iade sürem var iade edip elimdeki ile devam edip 12.nesil İntel...
  4. omuraycil

Ryzen 7 5700G vs. Ryzen 7 5800X + ilerde ekran kartı

Arkadaşlar Gaming gecesinden B550 Tomahawk anakart ile 2 adet Apacer 8gb 3200 ram aldım. Öncelikle fiyatlar nasıl daha uyguna bulabilirmiyim ? ben bu sistemde ryzen 7 5800x işlemciyi Overclock yaparak kullanmak istiyorum, ama apu olduğu için 5700g de aklıma yattı ikisi arasında çok aman aman...
Top Bottom