Arama sonuçları: *

1. Arifasln

Teknobiyotik saçmalığı

Teknobiyotigin yaptığı terbiyesizliğe bakar mısınız?
  2. Arifasln

Teknobiyotik'in yaptığı terbiyesizliğe bakar mısınız?

@Abdullah Hacıgül
  3. Arifasln

2000 TL PC toplama

2.el veya 0 en iyi parçaları önerir misiniz ?
  4. Arifasln

1600af stok??

Beyler güzel haber var gamegaraj 1600af gelmiş gözünüz aydın çok şükür ya:)
  5. Arifasln

Son toparlamalarım

merhaba arkadaşlar, bu hafta aquarius-5an özelleştirerek sipariş verecem son SORULARIM aigo psuysa aquarius-5andaki psu alınır mı patlama vs sorun Olur mu veya elektrik gidince?
  6. Arifasln

Ryzen 5 1600 14nm alınır mı?

Gamegarajdaki aquarius-5an ryzen 5 1600 af stok bitmiş bu hafta alacam ne yapmalıyım? Özellikler Biostar b450 240 GB ssd GTX 1650 Super 8 gb ram 3000 mhz
  7. Arifasln

GAMEGARAJ AQUARİUS-5AN SORUNU

Arkadaşlar gamegaraj aquarius-5an ryzen 5 1600 14nm gelmiş onun yerine ne yapmalıyım?
  8. Arifasln

Darboğaz yapar mı?

Darboğaz yapar mı? Ryzen 3 1200 af Inno 3d gtx 1650 Super 256 gb ssd Asus prime a320 450w 80+ Fiyat :3.506 Bide PSU yeterli mi max 2 sene sonra 2,3 parça yenileme ile tamamlycm
  9. Arifasln

PARASINI HAKEDİYORMU?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-9100f-asus-tuf-gtx1650s-4g-prime-h310m-k-r2-0-wd-1tb-kingston-8gb.html Vatan bilgisayar için parasını hakkediyor mu sadece yorumlarınızı almak istiyorum haftaya pazara kadar pc alcam babama internetten aldıramazsam mecbur vatan
  10. Arifasln

VATAN BİLGİSAYA BİOS GÜNCELLİYOR MU

Vatan bilgisayar bios GÜNCELLİYOR mu bide kurulum filan
  11. Arifasln

Bu fiyata değer mi?

https://letgo.onelink.me/O2PG/beaf6894 Kuzenim satıyor güvenilir yani değer mi diye sormak istedim son 650 yaptı
  12. Arifasln

Gamegaraj taksit işlemi

Merhaba beyler taksit işlemi nasıl çıkacak korkuyorum tek çekim yapar diye hangisine basacam 1592941797 Resim filan yğkleyemiyorum
  13. Arifasln

HAZIR SİSTEM Mİ? TOPLAMA Mİ?

Hazır sistem mi önerirsiniz toplama mı?
  14. Arifasln

Gamegaraj kargo

Gamegaraj hangi kargo ile çalışıyor ve kargo firması hızlı mıdır?
  15. Arifasln

BAŞARILAR DİLERİM 🙏

Yarın lgs sınavına girecek olan tüm öğrenci kardeşlerime başarılar dilerim, umarım herkes istediği liseye gider.
  16. Arifasln

Gaming Gecesindeki TUF ekran kartında ısınma sorunu var mı?

Arkadaşlar bir konu daha açtım görmediniz galiba acil yanıtlarsanız sevinirim bu ekran kartı ısınma sorunu var mı???
  17. Arifasln

Almaya değer mi?

Bu ekran kartını almaya değer mi? Isınma sorun filan var mıydı? Acil cevappp
  18. Arifasln

GAMEGARAJIN MAĞAZASI VAR MI?

Gamegarajın mağazası var mı elden almayı da düşünüyorum da?
  19. Arifasln

Trendyol siparişim gelmedi??

Merhaba trendyoldan bir ürün sipariş etmiştim pc ile ilgili değil geçen hafta sipariş verdim salı günü perşembe kargodaydı ve hala gelmedi bu durum normal mi?
  20. Arifasln

Bu sistemin psu markası nedir?

Bu, sistemin psu markası nedir, sağlam mıdır? https://www.hepsiburada.com/game-garaj-pollux-3an-c03-amd-ryzen-5-1600-8gb-240gb-ssd-gtx1650-super-freedos-masaustu-bilgisayar-p-HBV00000SE9C5?magaza=GAME%20GARAJ
Geri