Arama sonuçları: *

1. RimuruTempestttttt

1300 TL'ye bu sisteme ne yapabilirim?

(2.el ürün almak istemiyorum ailemle alakalı sebepleri var o konuyu açmazsak sevinirim) İşlemci : İ5 3470 / Ekran Kartı : Sapphire HD 7510 / Ram : 4 GB / HDD : 500 GB / İşletim Sistemi : Windows 10 sistemim bu şekilde 1300 tl bütçem var.
  2. RimuruTempestttttt

1300 TL'ye sistemime ne yapilabilir

Arkadaşlar sistem imzamda 1300 tl bütçem var ben rx 550 2gb 128bit, 8 gb ram, 240gb ssd düşündüm sizin önerileriniz nedir? (2.el alamiyorum ailemle alakali sebeplerden dolayi israr etmezseniz ve sebebini sormazsaniz sevinirim)
  3. RimuruTempestttttt

1500 TL'ye bu sisteme ne tarz bir geliştirme yapılır?

sistemim imzamda var anakartım bu sistemim hazır bir sistem ben 1500 TL'ye bu sistemi yükseltmek istiyorum ne önerirsiniz? 350w psu var
  4. RimuruTempestttttt

bu sisteme ne kadar masraf yaparsam gta 5 online oynayabilirim?

sistemim imzamda bu sisteme ne kadar masraf yaparsam GTA V online, fivem oynayabilirim ve neleri değiştirmem gerekiyor merakımdan soruyorum?
  5. RimuruTempestttttt

bu sistem alınır mı?

kuzenime pc alıyoruz ama uzun süreli istiyor neredeyse bütçesinin yettiği tüm sistemlere baktık ama bir türlü uzun süreli bir şey bulamadık çünkü hepsinde psu power boost bende bu nedenle böyle yaptım
  6. RimuruTempestttttt

4000 TL sistem önerisi

Kuzenim bilgisayar alicakmiş itopyadan istiyor yardımcı olursaniz sevinirim
  7. RimuruTempestttttt

sizce hangisi daha mantıklı ?

2-3 haftaya kuzenimin sistemini bana vericekler sistem özellikler : İ3 2100 ATI HD4670 4GB RAM WİN 7 sistem böyle ama ben şu konuda kararsız kaldım 4 gb daha rammi alsam yada klavye ile mouse mu ? (klavye ile mouse 5-6 senedir kullanıyorum aynılarını artık kabloları falan baya yıprandı) CSGO...
  8. RimuruTempestttttt

Bu sistem nasıl ?

işlemci : intel core i3 2100 ekran kartı : ATI HD 4670 1 GB anakart bilmiyorum ram : 4gb ddr3 (değiştiricem yerine 8gb alıcam) geçen sene teyzeme gittiğimde kullandıydım bozulmuş bana vericek yaptırıp kullanıcam geçen sene csgo oynadıydım 60-70 fps falan ama merak ettiğim şu valorant falan...
  9. RimuruTempestttttt

2500 tl pc toplama

2500 tl bütçem var oynamayi düşündüğüm oyunlar csgo,lol,valorant,pubg lite belki mobile ,the forest falan birde
  10. RimuruTempestttttt

2500 TL APU Sistem Toplama

2500 tl apu sistem toplamak istiyorum şimdiden teşekkürler 2500 üstüne cikamam
  11. RimuruTempestttttt

Bu sistem ile yayın açılırmı ?

İŞLEMCİ : AMD RYZEN 5 3600 (STOK FANLI) ANAKART : BİOSTAR B450MH 3200Mhz (OC) EKRAN KARTI : PALİT GTX 1660 SUPER GP OC 6GB RAM : Crucial Ballistix 8GB 3000Mhz DDR4 CL15 SSD : Crucial BX500 240 GB HDD : SEAGATE 1 TB 7200Rpm UPLOAD : 5 BUÇUK FALAN Sizce bu sistem ile yayın açılırmı ? ısınma sorunu...
  12. RimuruTempestttttt

Hangisi daha mantikli ?

1.sistem bütçemi zorluyor ama sizce hangisini almaliyim ???
  13. RimuruTempestttttt

6300 TL - Monitör dahil sistem önerir misiniz?

başlıkta (biliyorum çok konu açıyorum ama karar vermeye çalışıyorum durmadan bütçe değiştiriyorum)
  14. RimuruTempestttttt

5100 TL SİSTEM TOPLAMA

başlıkta
  15. RimuruTempestttttt

BU SİSTEME ÖNERİ ?

bu sistemi almayı planlıyorum650 tl bütçem var onunla işlemci için soğutucu almayı planlıyorum sıvı olursa daha iyi olur yada 5200 tl bütçeye bu sistem üzerinden öneri yaparmısınız ?
  16. RimuruTempestttttt

Bu sistem nasil ?

17. RimuruTempestttttt

Hangisi daha iyi olur ?

1.sistem bu yanina 600-700 tllik bi islemci sogutucu alirim bu olursa2.sistemde bu
  18. RimuruTempestttttt

6700 tl her sey dâhil sistem

6700 tl butcem var pc monitor klavye mouse kulaklik hepsi birlikte bu kadar tutucak 6700tl
  19. RimuruTempestttttt

6000 TL MONİTÖR DAHİL SİSTEM

her tür oyun oynuyorum ama daha çok fps oynarım yardımcı olursanız sevinirim bu arada sistemlerde 8gb ram olsun ben ayrı bir bütçe ile ram alıcam @KaanCK
  20. RimuruTempestttttt

Hangisi Daha Mantıklı ?

çoğunlukla csgo oynayacağım ben r5 3500x ile palit gtx1660s gp oc alıcam ama böyle yaparsam monitörü 75hz almam lazım öbür türlü ekran kartını gtx 1650s oc yaparsam 144hz alıcam sizce hangisi daha mantıklı
Geri