Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

Çözüldü✓ Günlük İşler İçin Hazır Sistem tavsiyesi

Merhaba Arkadaşım Bilgisayar alacak bana trendyolda satılan o kötü bilgisayar linklerini attı hatta almış iptal ettirdim gunlük işler video film izlemek için sistem almak istiyor ne önerebilirim yardımcı olur musunuz, oyun vs oynanmayacak her şey dahil 15 bine bulur muyuz ki
  2. byhorozkentli

DDR3 Kasa Ne kadara Satabilirim

Merhaba Ne kadar Yazmam gerekir Sistem Özellikleri İşlemci:AMD Athlon X4 840 Soket FM2+ 3.1GHz(3,8Ghz boost) 4MB Önbellek 65W 28nm Anakart:ASUS A88XM-A Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Ram:Kingston 16 GB (2x8) DDR3 1600 MHz CL11 Depolama: 120 GB SSD / 240 GB HDD Ekran...
  3. byhorozkentli

15 k ya 12400f ve 3060 lı sistem tavsiye

Merhaba Geçen Gün GG de Vardı Akrabama Alacaktık Bi İş çıkmış Ertelemişti Şimdide Stok Bitmiş şuan Hazır Sistem Olarak Bildiginiz Yer Var mı 12400F ve 3060 Lı Sistem 14500 15 civarı
  4. byhorozkentli

15 K Kasa Önerisi Alabilir Miyim ?

Merhaba,Bir Akrabama Kasa Almak İstiyoruz, Oyun Vs Oynamıyor Ama Render Edit Tarzı Küçük Çaplı İşleri Oluyormuş 2010yılından kalma Bi Bilgisayarla Yapmaya Çalıştıgında 4 5 Saat Sürüyor i3 Bi Bilgisayar var Dedi Sİzlerin Tavsiyesini ALmak İstedim Şuan Hali hazırda Satılan Bu Tarz Bi Kasa varsa...
  5. byhorozkentli

Günlük Kullanım Ve Ders Amaçlı Komple Sistem Tavsiyesi

Merhaba Bir Tanıdık Bilgisayar Almak İstiyor Çocuklara, Günlük Kullanım Ders Amaçlı Oyun Vs Oynamayacak Komple kasasından Mouse na kadar Monitör Dahil Nasıl Bişey Tavsiye Edersiniz
  6. byhorozkentli

Masa Üstü Pc den Laptop a Geçilir Mi

Merhaba Forumdaşlar Yeni Yükseltme Yaptığım Kasayı Kaça Satabilirim Satıp Muadili Laptop Almak Mantıklı Mıdır Neden Diyecek Olursanız Güvenlik İşi Yapıyorum Geceleri İşte Sadece Oturmak Yerine Laptop Takılma Düşüncem var belki aranızda çalışmaya mı gidiyon oyun oynamaya mı diyebilir...
  7. byhorozkentli

Bu yükseltmeye değer mi

Merhaba Şuan Kullandığın Sistem »Rx 570 4 Gb »B450M S2H »Ryzen 3300x »2x8 3200 Ram »650 Gold Psu Yükseltmeye Düşündüğüm Sistem »Ryzen 5600 ( 3332₺) »B550 A Pro (1580₺) »Rx 6600 (6500₺) »2x8 Ram »650 Gold Psu Evet Arkadaşlar işlemci anakart ekran kartı 3 lüsünü...
  8. byhorozkentli

Ryzen 9 5950 + RTX 3070 Ti'lı Sistem Ne kadar Eder

merhaba 1 haftalık kasayı satmak istiyorum ne yazmalıyım piyasaya hakim arkadaşlar fikir verebilir mi MSI GeForce RTX 3070 Ti gaming x trio MSI MAG X570 TOMAHAWK WIFI G.Skill Trident Z Neo 64 GB (2x32) 4000 mhz Thermaltake Toughpower Grand RGB 1200 W platinum Thermaltake View 51 ARGB MSI Mag...
  9. byhorozkentli

Yeni Sistem Alırken Nasıl Kontrol Edeyim ?

Merhaba Arkadaşlar Başka şehre Bilgisayar kasası almaya gidicem sahibi 3 , 5 gün önce toplamış hiç kullanılmamış sadece vatanda montaj test yapılmış kutusunda duruyor, gittigimde nelere bakayım dikkat etmem gereken bi kısım varmı
Top Bottom