Arama sonuçları: *

1. Yphen

Topladığım bu parçalar alınır mı?

Arkadaşlar selamlar AM5 sistem topluyorum kendime F/P olarak genel olarak full stack developer'ım yazılımla ilgileniyorum kısaca oyun olarakta CS2 oynarım ara sıra kafa dağıtmalık o kadar. Aşağıda üç adet parçaya karar verebildim onları alacağım parçaları tek tek topluyorum direk 50-60k verecek...
  2. Yphen

Bilgisayar Sistemimin Değeri Ne Kadar?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi aşağıda ki sistemim ne kadar eder sistem yepyeni ekran kartı harici ve tüm parçaların garantisi mevcut tam olarak ne kadar bilmediğim için yardımcı olursanız çok sevinirim. İşlemci: AMD Ryzen 7 5700X3D 8 Çekirdek 3.00 GHz (KFG Tam) Anakart: MSI MPG B550...
  3. Yphen

Bu parçalar ne kadar eder?

Arkadaşlar selamlar, Konu başlıkta ki gibidir aşağıda ki parçaları satacağım ne kadar bir fikrim yok. İşlemci, Anakart ve RAM'ler 4 aylık KFG tam fakat psu KFG yok hiç bir parçanın sorunu da yok ikinci el kaçtan koyarsam uygun ve hızlı bir şekilde elimden çıkar yardımcı olursanız çok sevinirim...
  4. Yphen

Sistemi upgrade etmek mi yoksa köklü değiştirmek mi?

Arkadşalar selamlar, Fazlasıyla araştırıyorum yanlış bir iş yapmak istemediğim için sizlere danışmak istedim normal de şunu yapacaktım. İşlemci - Anakart değiştirecektim ileride de ekran kartını değiştirecektim fakat nereye baksam neyi araştırsam o alınmaz şu alınır bu alınmaz ölü soket şu...
  5. Yphen

Bu sisteme nasıl bir upgrade yapılabilir?

Arkadaşlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi aşağıda ki sistemime ufak bir upgrade yapmak istiyorum çok çok yüksek meblalara kaçmadan ödeyebileceğim şekilde bunun için de sizlere danışmak istedim ne yapabiliriz diye şuan sadece kasa fanlarımı değişitirdim "Zoko Amiral DK431"'in kasa fanları...
  6. Yphen

Tüm bu sistem ne kadar eder?

Dostlar selamlar, Konu başlıkta gördüğünüz gibi yazılım için kullandığım sistemimi satıyorum boşta duruyor çünkü güzelce temizledim her şeyini bende sistemi ikinci el olarak almıştım kasası kötü fakat yapacak bir şey yok elimden komple çıksın yeterli benim için ama ne kadar eder bilmiyorum...
  7. Yphen

Bu sistemi nasıl upgrade edebilirim?

Dostlar selamlar, Aşağıda görmüş olduğunuz sistemi nasıl upgrade edebilirim, Yazılımcıyım genel olarak kodlama, photoshop gibi işler ile uğraşıyorum çok fazla oyun oynayan birisi değilim arada sırada kafa dağıtmak için singleplayer oyunlar oynuyorum. 8X2 16 GB 3200 MHz RAM var elimde fakat...
  8. Yphen

Bu bilgisayar ile hangi oyunlar oynanır?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi aslında elimde ki pc tamamen yazılım işlerim için fakat arada sıkıldığım zaman kafa dağıtmak istiyorum kasma donma fps drop sorunları olmadan aşağıda ki sistem özelliklerine göre hangi oyunları oynayabilirim? İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-7400 Ekran Kartı...
  9. Yphen

Yazılım için bu sistem alınır mı?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi sadece yazılım ve internette takılmak için bu aşağıda ki pc alınır mı? Asus 1660ti Tuf Gaming 6 Gb Ekran Kartı İntel İ5 9400F İşlemci Asus Tuf Gaming H310M Plus Anakart G-Skill 16 GB Ram 500 Gb SSD Cooler Master 600 Watt Psu Cooler Master Oyuncu Kasa
  10. Yphen

Sistemim ne kadar eder?

Selamlar herkese, Kısaca konu başlıkta ki gibi acil nakit ihtiyacımdan dolayı sistemimi satmak zorundayım ekran kartı hariç tüm parçalar 1.5 aylıktır monitör dahil ekran kartının ise 1 yıl daha garantisi mevcuttur fiyat olarak ne kadar eder yardımcı olursanız çok sevinirim. İşlemci: Intel Core...
  11. Yphen

18K bu sistem alınır mı?

Arkadaşlar selam, Çok kararsız kaldığım için detaylı araştırma yapıyorum ikinci el ama sıfır kfg tam sistem buldum özellikleri aşağıda mevcut. Asıl sorum şu bu sistem 18K değer mi yoksa RAM - SSD - Kasa & PSU hariç alsam ve üzerine RAM olarak TUF (8x2) 3200 MHz RAM SSD olarak Kioxia 500 GB ve...
  12. Yphen

Çözüldü✓ 15K'ya bu sistem nasıldır?

Arkadaşlar selam, Kısa özet geçeceğim sistem arıyorum fakat bu bütçede çok fazla sıfır sistem yok 15K üstüne de çıkamam. İkinci el kısmında veya ekran kartı ikinci el olacak şekilde sistem toplanabilir fakat maalesef en düşük 1660s veya 6600'e bile fahiş garip fiyatlar koyan var ne yapacağımı...
  13. Yphen

20K'ya Full set sistem önerisi

Konu başlıkta ki gibi arkadaşlar 20K'ya full set monitör dahil sistem lazım bana en iyi seçenekler ile nasıl bir setup kurabilirim pc amacı iş ve fps oyunları olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.
  14. Yphen

Bu sistem 13k'ya alınır mı?

Arkadaşlar selamlar konu başlıkta ki gibi sistem topluyorum çok kararsız kaldım aşağıda ki sistem sıfır zaten hazır sistem çıkması pazarlık dahil 12.500 ₺'ye alınır mı? Ekran kartını RX 6650 XT alacağım fps oyunları ve işlerim için kullanacağım sistemi daha sonra ileri de upgrade edeceğim...
  15. Yphen

Bu hazır sistem alınır mı?

Arkadaşlar selam, Konu başlıkta ki gibi kısaca iş ve oyun pc'si almak istiyorum çok fazla bütçem yok maalesef monitör ve ekipmanlar da alacağım için. Oyun kısmında fps ve bir kaç hikayeli oyun oynacağım o yüzden yeterli olacağını düşünüyorum sistemi özelleştirdim ve aşağı resimde ki gibi oldu...
  16. Yphen

Topladığım bu sistem alınır mı?

Dostlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi bir sistem toplamaya çalışıyorum hem iş hem de fps oyunları için orta halli ve upgrade açık şekilde sizce sistem nasıl olmuş eksikleri var mı yeterli mi veya f/p başka ekleyebileceğim parça / parçalar var mı değerlendirip yorumlarsanız çok sevinirim. CPU...
  17. Yphen

25K Bütçe ile sistem önerisi

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi monitör dahil sistem toplamak istiyorum sistemin genel amacı iş için olacak oyun kısmı da olacak fakat oyun kısmı sadece fps türü olacak. Monitör kısmın da 144 Hz 1 ms ve üstü okey benim için yardımcı olursanız çok sevinirim.
  18. Yphen

Ekipmanlarımı nasıl daha hızlı satabilirim?

Arkadaşlar selamlar aciliyetim olduğu için zararına satmaya çalışıyorum fakat hangi fiyatı koyacağımı şaşırdım aşağıda ki ekipmanlarımı ne kadara koysam hızlı satılırlar yardımcı olursanız çok sevinirim. HyperX Cloud Core Wireless (KFG Tam 5.5 Aylık Kulaklık) Razer Huntsman V2 TKL (KFG Tam...
  19. Yphen

Sistemim toplam ne kadar eder?

Sistemim ekran kartı hariç yaklaşık 3.5 aylık bir sistemdir tüm parçaların kutusu faturası ve garantisi mevcuttur acil satmam gerekiyor ne kadar eder yardımcı olursanız sevinirim. İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 MPK 6 Çekirdek 12 Thread 3.5 / 4.4 GHz Anakart: MSI MPG B550 GAMING PLUS AMD AM4 DDR4 ATX...
  20. Yphen

Kendi topladığım bu sistemi gelin beraber değerlendirelim!

Arkadaşlar selamlar, Güzel bir sistem kurmak istiyorum öncelikle sistem tamamen 1080p FPS oyunlarına göre ve yazılım ile görselliğe odaklı olacak genelde CSGO ve CO OP oyunlar oynuyorum güzel singleplayer çıktığında onları da oynuyorum fakat çok az oynadığım için 2K monitör vs düşünmüyorum...
Geri