Arama sonuçları: *

1. BurakBal

Sistem önerisi RTX4090

Hangi parçalarda değişiklik yapılabilir?
  2. BurakBal

25-26K sistem önerisi

Arkadaşım satın alacak,çoğunlukla oyun oynuyor. Bütçesi bu şekilde.
  3. BurakBal

Sinerji Felis alınır mı ?

Arkadaş için alacağız. Monitörü Asus yapıp almak mantıklı mı ya da direkt böyle alınması mantıklı mı? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-felis-ryzen-5-5600-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rtx3070-oyun-bilgisayari-p-35895
  4. BurakBal

25K bütçe toplama bilgisayar

Arkadaş için alacağız. Ekran kartı ikinci el olabilir. Önerilerinizi bekliyoruz.
  5. BurakBal

PCİE. 3.0 sorunundan en az maliyetle nasıl kurtulurum?

Sistemim DA Forum özel sistem. RX6500XT pcie.3.0 olarak kullandığım için ara ara drop sorunları çıkarıyor ve vram yetmiyor. En az maliyetle bir türlü kurtulmak istiyorum bu durumdan. Ne önerirsiniz ?
  6. BurakBal

15K bütçe hazır sistem tavsiyesi

15K bütçe var. Hazır sistem önerisi istiyorum.
  7. BurakBal

Siber güvenlik ve oyun için sistem önerisi

Bir arkadaşa siber güvenlik ve oyun için hazır sistem gerekiyor bütçesi 15K belki zorlarsa 16k sizce Nvidia mı AMD mı seçilmeli veya şuan kampanyalı sistem var mı yardımcı olursanız sevinirim
  8. BurakBal

MAX 12000 TL Bütçe İle Alınabilecek Bilgisayar

Kuzenime bilgisayar toplayacağız kampanyalı sistemleri beklemeliyiz diye düşünüyorum şuan güzel hazır sistem var mı bildiğiniz
  9. BurakBal

DA-FORUM PC satın aldım.

Okuldan sonra hemen Marmaray ile Beylikdüzüne yola çıktım sonrasında metrobüs ile itopyaya geldim ama çıkış saatine denk geldiğim için alamayacağımı düşündüm yine de yardımcı oldular,sadece ücretini ödedim ve yarın teslim alacağım. Hediye olarak Corsair kulaklık standı verdiler. Onu da zevkle...
  10. BurakBal

10K bütçeye uygun hazır sistem önerisi

Max 10K bütçem var zorlarsam 11Kya çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. 1647638055 Bekliyorum.
  11. BurakBal

Sizce sistemimi nasıl yükseltmeliyim ?

Selamlar dostlar,elimde RX570 8GB ekran kartı mevcut. Maalesef sistemim deli gibi darboğaz yapıyor. Uzun süredir eski sistemimle beraber bu ekran kartını kullanıyorum. FX6300 işlemcisine sahibim ama artık değiştirmek istiyorum. Uzun süredir RTX3050 kovalıyorum ama olacak gibi değil bu yüzden...
  12. BurakBal

Sistem için Beklemelimiyim ?

Dün bir konu daha açıp topladığım ve almak istediğim bilgisayar hakkında düşüncelerinizi almıştım ama şuan hali hazırda elimde her oyunu oynayabildigim bir pc var sizce şimdi almam hata olur mu, ona göre sipariş vereceğim. Almak istediğim sistem : RX5700XT, R5 3600,16GB Ram ve diğer bileşenler
  13. BurakBal

Sizce bu şekilde nasıl bir bilgisayar

Çoğu parçayı değiştirdim,sizce bu şekilde ne kadar idare edebilir beni ? İşlemci: R5 3600
  14. BurakBal

3000 TL Bütçeye Sistem tavsiyesi

Elimde hali hazırda RX580 8 GB var bunu şuan ddr3 sistemimde zorlanarak kullanıyorum ve anakart ve işlemci değiştiricem buna ek olarakda ramleride değiştirmek zorundayım Anakart,işlemci önerilerinizi bekliyorum.
Top Bottom