Arama sonuçları: *

1. T

Rtx 3060tı'lı Si̇stemi̇m Ne Kadar Eder?

Merhabalar sistemi büyük hayallerle dizdim fakat vaktim olmuyor şimdi satmak istiyorum ne kadara satmalıyım? KASA: ASUS TUF GAMING GT301 RGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa Ekran Kartı: ASUS GeForce RTX 3060 Tİ DUAL V2 OC 8 GB GDDR6 256 BİT İşlemci : INTEL I5 12400F 12.NESIL 2.60GHz...
  2. T

Çözüldü✓ Bilgisayarımı Aldım Açamıyorum :/ Kuramıyorum

Merhaba arkadaşlar kasa ve monitör aldım kasa vs her şey tamam ama açılmıyor ekran da no signal diyor hem display port hemde hdmı için sadece ekran kartını taktım ben gerisi kurulu aldım sizce nedendir 1 saattir deli oldum lütfen bilen varsa.
  3. T

4 Farkli Si̇stem Arasında Kaldım

MERHABA ARKADAŞLAR 4 FARKLI SİSTEM ARASINDA KALDIM BİLGİLİ DOSTLARIMIN YARDIMINA İHTİYACIM VAR 4 FARKLI SİSTEMİ ALMAYA GÜCÜM YETİYOR HANGİSİ DAHA İYİ. AMD İYİ GİBİ GELİYOR İŞLEMCİ HARİKA ZATEN AMA EKRAN KARTI OLARAK AMD GEREK ÇIKARDIĞI SORUNLAR VS YETERLİ İLGİYİ GÖRMEMESİ SICAK GELMİYOR AMA...
  4. T

10 16 K ARASI SİSTEM ÖNERİSİ OLAN VAR MIDIR ?

Merhaba arkadaşlar 10 16 K Arası sistem arıyorum. Amd Ekran kartı istemiyorum Nvdia olursa sevinirim. Monitör dahil olursa bütçe 2 K Artabilir ilginize teşekkürler .
  5. T

17600 TL Bütçeye Sistem Toplama

Merhaba öncelikle zaman ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkürler. 15k 18k arasında 3060 ekran kartlı hazır bir pc bakıyorum kaç aydır nihayet 2 sisteme denk geldim ; öncelikle GameGaraj güvenilir midir fiyatlar uygun geldiği için soruyorum 1.Sistem bknz ...
Top Bottom