Arama sonuçları: *

1. shurik3n_

(50k)hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu ? (i9 14900KF)

Dış kasa, m2 ve ekran kartı almadan 50bin 500 lira civarına geldi bunlar. Ekran kartım 3070 ti ama çözemediğim ve kimsenin çözemediği bir problemden yükse bindiğinde bazen kapanıyor. bazense hiç kapanmıyor, ekran kartı alana kadar onunla idare etmeyi düşünüyorum.. 5000 serisini beklememimi...
  2. shurik3n_

Acil satacağım ederi nedir ?

Herkese selamlar, Acil olarak sistemimi satmak istiyorum. minimum ne kadara düşmeliyim ederi nedir? parçaların %90'ının kutusu ve garantisi var. etken oluşturacağı için ekran kartının 1 yıla yakın garantisi olduğunu söyleyebilirim, kalanlarını tam bilmiyorum ama çoğunun var...
  3. shurik3n_

HO,GO? R9 3900x/3070 Tİ + Monitör Önerisi

Selamlar, emek emek toplanmış 2. el bilgisayar sizce f/p hak ediyor mu yoksa tırt mı? Ek olarak Bu sisteme uygun bir monitör önerir misiniz? Ryzen 9 3900x Zotac RTX 3070 Tİ Asus Prime x570 p Corsair 3200 mhz 8x4 =32 gb RGB ram GameTech 750 w 80 + gold PSU XPG Spectrix 500 gb 2,5/2 gb m2 ssd...
  4. shurik3n_

Ekran kartı boyama/modifiye :) Sistemin son hali

Selamlar tekrardan ! Önceki açmış olduğum konuya devam etmedim çünkü ek olarak rehber olarak benzeri ekran kartlarınızı güzelleştirebileceğiniz bir (garantisi yoksa) olay ile karşınızdayım :) Arkadaşımdan aldığım RX 570'i beyaz sistem istediğim fakat malum fiyatlardan ötürü yeni nesil /beyaz...
  5. shurik3n_

Sistemi Topladım! Sizce ederi nedir? / Öneri

Herkese Selamlar :) Kendime haftalar sonucu sistemi toplamış bulunmaktayım. Yaşadığım talihsizlikleri, Parçaları, beklentimi ve önerilerinizi paylaşmak adına bu konuyu açtım. Asıl isteğim beyaz bir sistem toplamaktı fakat böyle oldu:) yavaş yavaş beyaz parçalarla değiştireceğim elimden...
  6. shurik3n_

Cidden üzülüyorum.... birde 3 fanli olanini almis?!

Geçenlerde kimr gidecek diye tahmin ettiğimiz sistemin biri fırsatçılardan birinin tuzağına düşmüş ne yazık ki.. üzülüyorum sadece 1647163459
  7. shurik3n_

Sistem parçaları ekte, yayın açabilir miyim?

Selamlar dostlar, iyi forumlar ! Destekleriniz ve verdiğiniz fikirlerle bilgisayarı topladık kardeşime, onun bazı donanım parçalarını da ben alacağım. twitch.tv/shurik3n_ adresinde uzun süre yayın yaptım ve hem zaman hemde maddiyat sebebi ile bırakmıştım, şimdi ise düzenli bir yayın takvimi ile...
  8. shurik3n_

12350 TL'ye Fiyat Performans Bilgisayarı, Öneri

Herkese selamlar, iyi forumlar, Önceki açmış olduğum konu başlıkları da dahil olmak üzere tavsiyelerinizle ve uzun süren araştırmalarımızla bilgisayar parçalarını teker teker alacağız. Parçaların hepsi 2. el, testlerini yaparak alacağız. Sistemde ''şunu çıkar şunu koy'' veya ''bunun yanında şu...
  9. shurik3n_

Beyaz Sistem toplamak, intel-amd ve bileşen önerisi

Herkese tekrardan selamlar, güzel sabahlar! Gününüz çok güzel geçer umarım.. Öncelikle Geçen hafta Abdullah'ın Instagram üzerinden paylaştığı zotac 3070 TI modelini enişteme aldık rigine bağladı ve 17 bin gibi bir fiyata almak onu mutlu etti ek olarak ekledim 3070 TI modeli isteyen olursa...
Top Bottom