Arama sonuçları: *

1. Alkameturkes

Görseldeki sistemi ne kadara satabilirim?

Arkadaşlar merhaba, Görselde bulunana parçaları 40bin TL'ye satışa koydum sizce ne kadara gider?
  2. Alkameturkes

Sistem ve ekipman dahil 60k bütçeye ne alabiliriz?

Arkadaşlar merhaba. Bütçemiz 60k kasa, monitör, klavye, mouse, mousepad ve kulaklık alacağız. Taksitsiz direk peşin alınacak. Kasaya 40-45 monitöre 8-10 geriye kalan parçalara da 5-8k arası para ayırdık. Sistemi amd işlemci ve ekran kartı olabilir daha uygun fiyatlı olduğu için. Monitör 27-32...
  3. Alkameturkes

(40k)Toplamayı düşündüğüm sistem nasıl olmuş?

Arkadaşlar merhaba Normalde r7 7800x3d ve rx7900xtx sistem toplama planım vardı ama 40k bandında sistemi daha kolay ve zorlanmadan toplayabilirim aklımdaki siste m ve bütçem aşağıda İşlemci 5900 R5 7500F Anakart 6500 B650 wifili uygun Anakart Ram 4000 16x2 5600mhz ramler Kasa 5000 Deepcool...
  4. Alkameturkes

R7 7800x3d ve rx7900xtx yada rx 7900xt'li sistem için desteğinizi rica ediyorum.

Arkadaşlar merhaba 1-2 ay içerisinde parça parça olarak başlıktaki parçalarla bir sistem kuracağım. İşlemci tarafında 7800x3d tercihim olacak fakat ekran kartı konusunda tam karar veremedim Sapphire Radeon RX 7900 XT Nitro+ Vapor X tercih etmeyi düşünüyordum fakat 2-3k üzerine koyunca PowerColor...
  5. Alkameturkes

Lumıon sketch autocad için 40k bütçeli hazır sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba başlıkta yazan programlar için 40k bütçeli sisteme ihtiyacım var kasa +27 inç monitör lazım önerisi olan var mı? Ayrıca bu programlarda intel mi daha iyi yoksa amd mi?
  6. Alkameturkes

Ekran kartsız sistem toplamama yardım lazım.

Arkadaşlar ekran kartsız sistem topluyoruz. Yazılım için lazım işlemci çekirdeklerinde ayrı ayrı sana sunucular oluşturulacak. Tercihen Ddr4 sistem olacaka. Parça konusunda yardım lazım., İşlemci...
  7. Alkameturkes

50K değerinde toplama sistem önerisi lazım

Arkadaşlar merhaba link'teki laptopun özelliklerin sahip bir kasa toplamak istiyoruz. Oyun için değil sunucu gibi kullanacağız. İşlemci olarak i9 13900KF tercih edeceğiz. Diğer parçalar için önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim
  8. Alkameturkes

Çözüldü✓ R5 5600X-RX6800XT sistemin ne kadar eder?

Arkadaşlar merhaba aşağıdaki sistem ne kadara satabilirim 2 gün içerisinden acil satmam gerekiyor ortalama fiyatının 1-2k altına vereceğim. Sistem: İşlemci: Ryzen 5 5600X Ekran kartı: Sapphire RX 6800 XT Nitro+ Special Edition Anakart: MSI B550M Pro-VDH Wi-Fi RAM: 2 Adet XPG Gammix D30 8 GB...
  9. Alkameturkes

Ekran kartı hariç 10k bütçeli sistemi beraber toplayalım

Arkadaşlar merhaba. Arkadaşıma sistem topluyorum kendisi çok fazla anlamıyor, şimdi parça konusunda genelde indirimli ve uygun fiyatlı parça seçmeye çalışıyorum. Arkadaş fps oyunları oynuyor cod, bf, cs gibi oyunları oynuyor. Sistemde ekran kartını 6-8k arası tercih edebiliriz (indirimli fiyatı...
  10. Alkameturkes

R5 5600x ve Rx 6800xt sistem topladım nasıl olmuş?

Arkadaşlar merhaba aşağıdaki yazdığım şekilde bir sistem topladım 11.11 indirimlerinde. Parçaların uyumu ve seçimi nasıl olmuş sizce, fikirlerinizi merak ediyorum. İşlemci: Ryzen 5 5600X. Ekran kartı: Sapphire RX 6800 XT Nitro+ Special Edition (kutuda o şekilde yazıyor) link Anakart: MSI B550M...
  11. Alkameturkes

İtopya daki fiyat artışını fark ettiniz mi?

Arkadaşlar herkese merhaba. Geçtiğimiz hafta sonu forumda paylaşılan hazır sistemlere şimdi baktığımda en az 2-3 bin tl civarı bir fiyat artışı var. Bu kampanyalarla mı alakalı yoksa gene fiyat arttırımına mı gidiliyor.
Top Bottom