Arama sonuçları: *

1. MccuddeN

Uygun fiyatlı hazır sistem arıyoruz

Arkadaşa 20-30 bin arası hazır sistem arıyoruz. Genel olarak CS oynayacak. Şuan indirim dönemi bildiğiniz iyi bir indirim varsa link atabilir misiniz.
  2. MccuddeN

Eski Sistemim Kaç Para Eder

2022 de itopya üzerinden almıştım. Güncel çıkan oyunlarda iyi performans veremediği için yeni sisteme geçtim. Sizce bu sistemi ne kadara satmam gerek. Bir yakın arkadaş cs için pc istiyor fazla bütçesi yok. Kendisine daha bir şey demedim ama bu sistemde cs rahat oynar diye düşünüyorum belki ona...
  3. MccuddeN

Sizce Topladığım Sistem Çok mu Pahalıya Geldi

Ekran kartı hariç herşeyi aldım hazırda bekliyor. Ekran kartı olarak kesin olarak Rtx 5070 ti düşünüyorum. Onun fiyatları 42-45 arasına bulunabiliyor. Belki az indirim gelir diye beklemedeyim. Topladığım parçalar ; - Msi B850 Gaming Plus Wifi Anakart 8.700 TL (şuan en ucuzu 10.137 TL) - Ryzen 7...
  4. MccuddeN

Yeni Sistemime İşlemci ve Ekran Kartı Önerisi

Alınan parçalar -Msi B850 Gaming Plus Wifi 8200 Mhz -Klevv Cras V Rgb 2x16 7200 Mhz CL34 -Kioxia 1TB Exceria Pro -Enermax Revolution 1200W 80+Gold -Msı Mag Pano 100R PZ ATX Beyaz Kasa HARCANAN PARA 26800 TL Ekran kartı ve işlemci kaldı. Ekran kartı olarak rtx 5070ti düşünüyorum...
  5. MccuddeN

Sizce Sistemi Pahalıya mı Topluyorum?

2 haftada şu ana kadar aldıklarım; -Msı B850 Gaming Plus Wifi 8700 TL (Gaminggenden alındı normal fiyatı 9100 tlydi 400 cashback geldi) -Kioxia Exceria Pro 1TB 2700 TL (Vatan indiriminde alındı) -Klevv Cras V Rgb 2x16(32gb) 3800 TL (Gaminggenden alındı normal fiyatı 5200 tlydi 1400 cashback...
  6. MccuddeN

Sistem Toplamama Yardım

Arkadaşlar sistem tavsiye istiyorum. Şu ana kadar sadece SSD ve anakart alabildim. Hatalı parça almak istemiyorum. İşlemci, kasa, PSU, ram tavsiyelerinizi bekliyorum. Ekran kartı olarak Rtx 5070 ti yada RX 9070 xt almayi düşünüyorum. Ekran kartını en sona bırakıcam belki iyi bir indirim gelir...
  7. MccuddeN

Sistem Toplamama Yardım Edin

Hepsiburadada böyle bir sepet yaptım. Farklı yerlerden belki daha uyguna yapılabilirdi ama benim peşin para verecek durumum yok. Faizsiz 9 taksit ile alıcam. Rami belki peşin başka sitelerdende alabilirim uyguna. Elimde mevcut ssd zaten var geçici onu kullanıcam. Tek eksiğim kasa onuda başka...
  8. MccuddeN

Nova-1660S Sistem 9999 TL

https://www.gaming.gen.tr/urun/5985/nova-1660s-intel-i5-10400f-asus-phoenix-geforce-gtx-1660-super-oc-6gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  9. MccuddeN

VOK-MAX vs ModArt-M5

Sizce hangi sistem daha iyi ben vok maxi almıştım. Modartı görseydim onu alabilirdim. İki ekran kartı arasında çok fark yok diye biliyorum. https://www.itopya.com/vok-maxintel-core-i3-10105fasus-tuf-gaming-geforce-gtx-1660-ti-evo-oc-6gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2_h17022...
  10. MccuddeN

İtopya ModArt-M5 Sistem 8999 TL

Daha yeni vok max sistemi almıştım. İtopyada dolaşırken bu sistemi gördüm ve fiyatı vok maxe göre baya uygun. Vok maxi almakta hata etmiş olabilir miyiz birçok kişi vok max aldı...
  11. MccuddeN

I5 11400F Asus Tuf Gaming 1660TI'lı Sistem Alınır Mı?

Bu sisteme 11400F eklediğim zaman 11700 tl fiyatı oluyor. Sizce bu sistem alınır mı? Dünden beri düşünüp duruyorum alsam mı diye çok kararsızım. Bazıları bu ekran kartında ısınma problemi var diyor doğru mu bilmiyorum. Kredi kartından alacağım için limitim 12bin tl...
Geri