Arama sonuçları: *

1. beatsquar

10.000 Tl Sıfır Toplama Bi̇lgi̇sayar Tavsi̇ye

Arkadaşlar 10.000 TL ve küsuratına sıfır bir bilgisayar toplamak istiyorum , şuan aklımda İNTEL İ5 11400F (2700TL) , ASROCK Z590M PHANTOM GAMİNG (2100TL) , Apacer Panther Black Gold 8 GB 3000 Mhz DDR4 X2 16 GB (1100TL) , ekran kartı olarak da XFX QİCK Amd RX6500XT düşünüyorum (3700TL) , kasa...
  2. beatsquar

RX 570 ile Özellikleri Konuda olan bilgisayar takas edilir mi ?

Arkadaşlar elimde RX 570 4GB Msi'in Armor versiyonu var , letgoya koydum , para lazımdı , hep ölücüler yazdı , şimdi bir arkadaş yazdı bu kasayla takas edip üzerine para versem olur mu diye , bende özelliklerini istedim , özellikler ; Anakart :msi A68HM Gaming İşlemci : AMD A8 7650K Ekran Kartı...
  3. beatsquar

3000 TL LGA 1200 İşlemci Öneri

Arkadaşlar 3000 TL'ye LGA 1200 işlemci almak istiyorum , geçen hafta gaming gecelerinde i5 10400f gelmişti aynı fiyat hepsiburada'da da vardı , bende bu haftayı bekledim belki benzeri bişey gelebilir diye , geçen hafta gaming gecelerinden 2500 TL'YE MSI MPG Z590 Gaming Force aldım . Bu hafta...
  4. beatsquar

Bilgisayarımı Kaç Paraya Satabilirim ? (Özelikler Konuda)

Arkadaşlar sıfır bilgisayar topladım bu yüzden eskisini satmak istiyorum ne kadara satabilirim ? Parçaları ayrı ayrı koyarak satmayı denedim 2700 TL yazıyorum ölücünün biri geliyor 2000 TL vereyim diyor. Tavsiyede bulunursanız sevinirim. AMD Ryzen 3 1300x (Xigmatek Apache Plus RGB İşlemci...
  5. beatsquar

12500 TL Toplama Bilgisayar Tavsiye

Arkadaşlar forumda yaklaşık 1 haftadır bulunuyorum. Aklımdaki sorunları aydınlatmak için katıldım. Birçok arkadaş anında yardımcı oldular hepsine teşekkür ederim, ama hala endişelerim var , son kez yardım isteyeceğim (umarım son olur :) ) , 12500 TL'ye alabileceğim en iyi toplama bilgisayar...
  6. beatsquar

Çözüldü✓ Toplama Bilgisayar Tavsiye

Arkadaşlar forumda yaklaşık 1 haftadır bulunuyorum. Aklımdaki sorunları aydınlatmak için katıldım. Birçok arkadaş anında yardımcı oldular hepsine teşekkür ederim, ama hala endişelerim var , son kez yardım isteyeceğim (umarım son olur :) ) , 12500 TL'ye alabileceğim en iyi toplama bilgisayar nedir ?
  7. beatsquar

Alacağım parçalar sizce iyi mi?

Intel i5 11400f Asus Prime Z490 Plus Radeon RX 6600XT (Markası belli değil) Sizce uyumlu mu arkadaşlar başka bi'şey tavsiye eder misiniz, yada önerini varsa söylerseniz sevinirim.
Geri