Arama sonuçları: *

1. ahmetkilcik

Ankara'da nerede bilgisayar montajı yaptırabilirim?

Merhabalar DA-C sisteminin montajlaması konusunda çok bilgim yok. İlk defa sıfır sistemim olacak. Ankara içerisinde montaj yaptırabileceğim güvenilir ve kablolamayı güzel yapacak bildiğiniz bir yer veya arkadaş var mı? Teşekkürler. Parçalar elime ulaştı yardım bekliyorum.
  2. ahmetkilcik

Sistemim ne kadar eder? Hazır sistem almalı mıyım?

Merhabalar, sistemimi aşağıda belirtiyorum. Fiyatlama konusunda bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim. Anakart: MSI B450M-A Pro Max İşlemci: Ryzen 5 2600 işlemci fakat 1.3v 4.1 GHz'de çalışmakta, overclocklu. RAM: 2X G.Skill Ripjaws 8 GB 2933 MHz RAM PSU: FSP Hydro k 500W GARANTİSİ DEVAM...
  3. ahmetkilcik

45K Bütçe ile bilgisayar toplama

Merhabalar, sistemde Linux kullanılacak, içerisinde çok sayıda sanal makine çalıştıracağım. Bu bütçe ile en iyi nasıl bir bilgisayar toplayabilirim? Ekran kartını düşük tutmak istemiyorum çünkü zaman zaman hash kıracağım. İşlemci olarak kesinlikle AMD tercih edeceğim. Sistem özel işlerde...
  4. ahmetkilcik

Uluslararası şirkette Render için bilgisayar tavsiyesi

Merhabalar ortalama ve üzeri bir render için sistem tavsiyenize ihtiyaç var. Bu alanda bilgili arkadaşlardan öneri bekliyorum. Laptop mu yoksa Desktop mu önerirsiniz? Yoksa Macbook mu? Sistemde kullanılacak uygulamalar: Maya, Solidworks, Adobe Ps, Adobe Premiere Pro ve çeşitli uygulamalar...
Top Bottom