Arama sonuçları: *

1. O

Hazır sistemim ne kadar eder?

Ekran Kartı: ASUS TUF GAMING Radeon RX 6900 XT İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X Anakart: MSI MAG B550M MORTAR DDR4 Ram: Crucial Ballistix Max RGB 16 GB (2x8) 4000 MHz DDR4 CL18 Kasa: GamePower WARCRY Psu: MSI MPG A750GF 750W 80+ GOLD Ssd: CORSAIR 1TB Force MP600 PRO NVMe Hdd: Seagate Barracuda 1TB...
  2. O

+48.000TL' lik Sistem Sonunda HAZIR!!

Öncelikle emeği geçen arkadaşlar @f0ze @Oguzhansah @DerratiX @RevDeisDou çok teşekkür ediyorum sistem sonunda hazır bir şekilde kurulu sistem özellikleri ; Ekran Kartı: ASUS TUF GAMING Radeon RX 6900 XT İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X Anakart: MSI MAG B550M MORTAR DDR4 Ram: Crucial Ballistix Max RGB...
  3. O

Ekran Kartı Kasanın Dışında Kaldı

Arkadaşlar bugün sistemi kurdurttum ama ekran kartı dışta kaldığı için ön cam kapanmıyor montajda yapan kişi mi yapamadı yoksa aparat almam mı gerekiyor birde sizce sleewed kablo taktırayım mı
  4. O

Ankara İçi PC Toplayacak Yer?

Arkadaşlar bugün mediamarkt, vatan bilgisayar, teknosa, itopya her yeri gezdim ama dışardan gelen sistemi toplayamıyoruz diyorlar bütün parçalar elimde hazır kaldı bunu nerde toplatabilirim veya ankara içi toplamamda yardımcı olucak var mı ücret vs ne gerekliyse yaparım
  5. O

25-30K Bandında Sistem Önerisi.

Arkadaşlar eke yüklediğim şekilde bir sistem alacağım yarın fakat, Anakart ve Kasa olarak içim rahat etmedi sizin önerileriniz nedir gerçekten benim için önemli veya herhangi bir ekipmanın değişmesi gerekiyor mu?
Top Bottom