Merhabalar sizden ricam bana sağlam bir kasa toplayabilir miyiz? İleriye yönelik anakartı iyi. Ekran kartı 3070 veya 6800 civarında. Hazır sistem de olur.
1686596193
@Ckribrahim merhabalar, çok fazla indirimde anakart paylaşmışsınız hangi anakartı almak daha mantıklı
Başlıkta konu mevuct.
Hayatımda hiç toplamadım. Kendi denemelerimle yaptığımda 18'e toplanabiliyor ama bilen olarak sizin açınızdan da bakmak isterim.
Şimdiden teşekkürler.
Selamlar,
Böyle bir fiyatla iki ekran kartından birine sahip kasa toplamak istiyorum.
Çoğu kişi etraftan indirim kovalayarak satın alırsan çok uyguna geleceğini söylüyor ama internette en ucuzlarına baksam gene 21bin falan ediyor.
Hazır kasa mı alsam emin olamadım.
Toplanırsa hangi...
Edit: Fiyatı güncelledim. Şuan girdiğim fiyat üzerine yorum yapabilirsiniz. Teşekkürler.
Merhabalar,
https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/hp-omen-i5-10300h-rtx-2060-16-gb-ram-144hz-512-gb-ssd.4503/
elimdeki ürün bu. Aktif olarak kullanıyorum ve böyle bir fiyat biçtim. Sizce uygun mu...
Merhabalar,
Elimde RTX2060'lı bir HP Omen laptop var. Satıp yerine 3060Ti'a sahip kasa almak istiyorum.
Bütçem 16K-20K arasında. Hayatımda hiç bilgisayar toplamadım. Alternatiflere açığım. İndirimlerle 17,5-18'e denk gelen sistemler görmüştüm.