Arama sonuçları: *

1. Ramazan İşbilen

E2180 sisteme işlemci yükseltmesi

Başlığı pek açıklayıcı oldu mu bilmem ama şu anki sistemim; İntel Pentium E2180 2.6GHz overclocklu kullanıyorum Anakart Asus P5G41C-M LX Elixir 4+4Gb 1333Mhz RAM Powercolor HD6350 1GB Güç kaynağım 300W Bu sisteme yarın Core 2 Quad Q8300 işlemci almayı düşünüyorum fakat ekran kartımı rahat besler...
  2. Ramazan İşbilen

Kaç w psu takmam lazım ?

Arkadaşlar topladığım pc nin özelliklerini aşağıya yazıyorum başka sistem önermeyin çinki zaten satın aldım sadece kasa ve psu yok önerilerinizi bekliyorum AMD Ryzen 5 3600 Gigabyte B450M S2H MSI RX5700XT Mech O.C. 8GB Samsung 860Qvo 1tb Gskill Ripjaws 1x16gb 3200mhz (ram neden tek kanal diye...
  3. Ramazan İşbilen

13bin tl bütçem var

Beyler son zamanlarda aklıma takıldı pc ye 13bin tl vereceğime daha ucuz pc alıp + iphone 11 alsam mantıklı olurmu ? çünkü kardeşimin telefpnu yok yenisini alırsam bunu ona vereceğim
  4. Ramazan İşbilen

Bütçem 13bin tl topladığım sistem iş görürmü

Sistemi vatandan toplamayı düşünmüyorum olabildiğince ucuza gelmesi için ayrı ayrı toplayacağım sizce olmuşmu beni pişman eder mi? bu sistem ? 1597444478 tutar 12bin 887tl
  5. Ramazan İşbilen

Bilgisayarmı Ps4 Pro mu ?

Beyler başlıkta biraz saçma yazdım ama şöyle anlatıyım 13bin tl bütçe ile pc toplayacağım sizce 13bin tlyi komple pcye mi yatırayım yoksa bütçeyi 9bine kısıtlayıp birde ps4 promu alayım ?
  6. Ramazan İşbilen

Bu fiyat farkını veren varmı 😆😆

Hiçbirşey demiyorum bu 2 sistemin arasında en fazla 5fps fark var oda ram sayesinde.
  7. Ramazan İşbilen

Ekipmana kaç tl ayırmalıyım ?

13,000₺ bütçem var en fazla 13,100₺. Kasaya ve ekipmana nekadar bütçe ayırmalıyım ? Ekipmana Klavye,Fare,Monitör,Kulaklık dahil. (Klavye mekanik olacak çünkü gerçekten rahatlık anlamında çok fark var) Saygılarımla.
  8. Ramazan İşbilen

Kardeşime 4,280₺ Pc ayarladım henüz satın almadım.Olmuşmu ?

Olmuşmu Hard Disk Seçmemin nedeni fiyat
  9. Ramazan İşbilen

her şey dahil 10,690₺ Pc ve ekipman

Olmuşmu beyler ? 10,690₺ Tuttu ve bütçemin 13bin TL'ye kadar yolu var. Bir yükseltme yapma şansım varmı +10 veya 15 fps sağlayabilecek ? Yoksa böyle iyi mi? ?
  10. Ramazan İşbilen

8000₺ Sistem Tavsiyesi

Bu yaz ayında pc alacağım bütçem 8000TL Böyle bir sistem topladım ama pek içime sinmedi açıkçası çünkü bütçenin 3200tl si zaten ekran kartına gitti fakat RTX2060 tan daha düşük ekran kartı kullanmam çoğunlukla Modern Warfare veya RDR2 oynarım. Ufak dipnot! bütçem 8000tl den daha fazla çıkamaz en...
Top Bottom