Windows 10 prolu yeni topladığım sistem var. Uyku moduna alıyorum,uyku moduna geçiyor, Fakat 5 saniye sonra kendi kendine açılıyor. Eski pc de de aynı şey olmuştu. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar yaklaşık 1 senedir tek tek parça alarak sistem toplamaya çalışıyordum. Ve bu hafta son parça olan rami alacağım. Da 2 sisteme çok yakın bir sistem kurmuşum. Nasıl montaj yapacağım yardım edermisiniz?
Sistemim:
Asus tuf b450m pro anakart
Ryzen 5 3600
Asus tuf rx5600xt evo
2x8 3000mhz...
Stoklarda bulunan ssd lerden seçeceğim. Su 630 sanırım kronik sorunlu. Acaba toshibanin ssd si var 480gb onu alsam sorun yaşarmıyim. Yaşarsam hangi ssdyi alabilirim.
Arkadaslar kendi monitörüm var. Da sistemi alacağım. Kardesim ile birlikte oyun oynamak istiyoruz. Kardesimede 75hz bir monitör planım var. Acaba da sistemde cift monitör ayrı ayrı oyun oynayabilirmiyiz? (Gta,Zula,Point Blank,pubg mobile)
Herkese merhaba. Da sistemin kasa stoğu bitti. Yerine 1-2 tane yeni kasa stoğu geldi. Hangisini almalıyım? V200 hava almıyormuş. O yüzden onu almayacağım.
Herkese merhaba. da sistemi satın alacağım. fakat kasanın stoğu
bitmiş gözüküyor. acaba hangi kasayı değiştirirsem daha iyi olur. powerboost x58 nasıl? alınır mı??
Herkese merhaba. Bu hafta içinde da 2 sistemi almak istiyorum. Bu fiyata en iyi sistem abdullah abinin sistemi olduğunu düşünüyorum. Yanılıyormuyum? Birde bu monitör bu sisteme uyarmı...
Arkadaşlar merhaba. Artık bir bilgisayar almak istiyorum. Da stoklar yenilenecekmi? Ne zaman yenilenir? Cidden artık sıkıldım pcsizlikten.
1592502518
Bu aradabugün hıc yenilenmedi.
Herkese merhaba. Bildiğiniz gibi artık da sistemin orjinal stoğu bittiğini düşünüyorum. 6500 tl butcem var oyun yayin montaj icin kullanicam. Birde bu bütçeden ayrı 1400 tl monitör bütçem var. Yardım Edermisiniz?
Herkese merhaba. Da sistemin ısınma sorunu var dediniz. Size soruyorum bu bütçe ile cift monitör olarak kullanacağım bir sistem istiyorum. Bu arada 2. Monitör de alacağım. Kardesimle oyun oynayacağım. 2. Monitör bütçe 850. (Bu arada kendi monitörüm var.)