Arama sonuçları: *

1. N

Da 2 Sistem OBS Yayın Pikselleşme

Da 2 sistemim var ve 6 megabit upload hızım var. Fakat obs yayın yaparken Pikselleşme sorunu ile karşılaşıyorum. Ayarları gösterirmisiniz?
  2. N

Bilgisayar Uyku Modu Sorunu

Windows 10 prolu yeni topladığım sistem var. Uyku moduna alıyorum,uyku moduna geçiyor, Fakat 5 saniye sonra kendi kendine açılıyor. Eski pc de de aynı şey olmuştu. Ne yapabilirim?
  3. N

Da Sistem 2 Montaj Nasıl Yapılır

Arkadaşlar yaklaşık 1 senedir tek tek parça alarak sistem toplamaya çalışıyordum. Ve bu hafta son parça olan rami alacağım. Da 2 sisteme çok yakın bir sistem kurmuşum. Nasıl montaj yapacağım yardım edermisiniz? Sistemim: Asus tuf b450m pro anakart Ryzen 5 3600 Asus tuf rx5600xt evo 2x8 3000mhz...
  4. N

B450M S2H+ Asus Tuf Rx5600xt evo+r5 3600

Bu üçlü güzel olurmu? Bi sıkıntı yaratırmı?
  5. N

Da Sisteme Ssd Seçimi

Stoklarda bulunan ssd lerden seçeceğim. Su 630 sanırım kronik sorunlu. Acaba toshibanin ssd si var 480gb onu alsam sorun yaşarmıyim. Yaşarsam hangi ssdyi alabilirim.
  6. N

Da Sisteme Ssd Seçimi

Da2 sisteme oradaki ssd lerden birini seçmek istiyorum. Su630 sanırım kronik sorunlu. 480 veya 512 gb olan hangi ssd seçmeliyim? Render yapmayacağım.
  7. N

Da Sistem M.2 Seçimi

Arkadaşlar merhaba. M2 seçeceğim . Biliyorsunuz su630 sorunlu. Bemde m2 seçeceğim. Acaba xpg rpg 512gb olan modeli alınır mı?? Alınmazsa hangisini almalıyım?
  8. N

Da Sisteme Kasa Seçimi

Bu aksam sipariş vereceğim. Anakartı tuf ile değiştireceğim. Acaba hangi kasayi seçmeliyim?
  9. N

Da sistem Kasa Seçimi

Bu akşam da sistemi almayı düşünüyorum. Anakartı tuf ile değiştireceğim. Acaba kasa olarak hangisini seçmeliyim?
  10. N

Da Sisteme Çift Monitör Oyun Performansı

Arkadaslar kendi monitörüm var. Da sistemi alacağım. Kardesim ile birlikte oyun oynamak istiyoruz. Kardesimede 75hz bir monitör planım var. Acaba da sistemde cift monitör ayrı ayrı oyun oynayabilirmiyiz? (Gta,Zula,Point Blank,pubg mobile)
  11. N

Da Sisteme Kasa Seçimi

Herkese merhaba. Da sistemin kasa stoğu bitti. Yerine 1-2 tane yeni kasa stoğu geldi. Hangisini almalıyım? V200 hava almıyormuş. O yüzden onu almayacağım.
  12. N

Da Sistem Kasa Stoğu Sorunu

Herkese merhaba. da sistemi satın alacağım. fakat kasanın stoğu bitmiş gözüküyor. acaba hangi kasayı değiştirirsem daha iyi olur. powerboost x58 nasıl? alınır mı??
  13. N

Da Sistem 2 Hala alınır mı?? Bu sisteme bu monitör Uyarmı?

Herkese merhaba. Bu hafta içinde da 2 sistemi almak istiyorum. Bu fiyata en iyi sistem abdullah abinin sistemi olduğunu düşünüyorum. Yanılıyormuyum? Birde bu monitör bu sisteme uyarmı...
  14. N

Da Sistem Stok Ne zaman Yenilenecek?

Arkadaşlar merhaba. Artık bir bilgisayar almak istiyorum. Da stoklar yenilenecekmi? Ne zaman yenilenir? Cidden artık sıkıldım pcsizlikten. 1592502518 Bu aradabugün hıc yenilenmedi.
  15. N

Da Sistem Stok Ne Zaman Gelir

Arkadaşlar paramı anca denklestirdim. Da sistemin Stoğa gelmesini bekliyorum.Acaba gelmeyecekmi?
  16. N

Da Sistem Su Anda Alınır mı?

Herkese merhaba. 6000tl max. bütçem var. Da sisteme tam yetiyor. Sizce da hala Alınır mı? Çünkü Stoğa geldiği an alacağım.
  17. N

6500 Tl Sistem Toplama

Herkese merhaba. Bildiğiniz gibi artık da sistemin orjinal stoğu bittiğini düşünüyorum. 6500 tl butcem var oyun yayin montaj icin kullanicam. Birde bu bütçeden ayrı 1400 tl monitör bütçem var. Yardım Edermisiniz?
  18. N

Da Sistem Stok Bitti

Merhaba. Paramı anca denklestirdim. Da sistemi 650w seçeneğiyle alacaktım. Dün ve bugün hic stok yenilenmedi.Acaba tamamen bitmis olabilirmi?
  19. N

6400 TL 2 Monitör Olarak Kullanılacak Sistem

Herkese merhaba. Da sistemin ısınma sorunu var dediniz. Size soruyorum bu bütçe ile cift monitör olarak kullanacağım bir sistem istiyorum. Bu arada 2. Monitör de alacağım. Kardesimle oyun oynayacağım. 2. Monitör bütçe 850. (Bu arada kendi monitörüm var.)
  20. N

6400 TL Sistem Toplama

Evet arkadaşlar yeni sistem belli olduğuna göre artık önerilerinizi görebilirim Oyun yayin montaj için pc onerirmisiniz?
Top Bottom