Arama sonuçları: *

1. AshenOne

Hazır sistem tavsiye

Arkadaşlar merhaba, game garaj üzerinden bazı sistemlerde vadefarksız 12-6 ay taksit bulunmakta acaba önerdiğiniz fp sistem var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim. Ya gerçekten iyi bir sistem olmalı parasını hak eden ya da 1-2 sene üzmeden oyunlar ve iş için götürecek fp bir sistem olmalı...
  2. AshenOne

Çözüldü✓ Masaüstü PC Upgrade Tavsiye

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar, iyi günler dilerim. Şu an kullandığım masaüstü bilgisayardan memnunum. Yalnız yakın zamanda bazı parçalarını yükseltmek istiyorum, mesela RAM, GPU gibi. Şu konuda kararsız kalıyorum acaba bu sistemi komple satıp DDR5 sistem mi düzmek mantıklı...
  3. AshenOne

35.000 Liraya Monitör-Klavye Dahil Sistem Önerisi

Merhabalar, iyi forumlar. Arkadaşıma 35.000 bütçe ile monitör ve klavye dahil sistem toplayacağız. 1080p ultra hedefli bir sistem istiyor lakin AM5 olsun diyor. En mantıklı şekilde bu bütçeye nasıl yapabiliriz arkadaşlar? Yardımcı olursanız seviniriz. Şimdiden teşekkürler..
  4. AshenOne

Çözüldü✓ Sistemimi satmak istiyorum, ederi nedir sizce?

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler, iyi forumlar dilerim. Sistemim çok eski değil ekran kartı hariç diğer parçalar 2-4 aylık sıfır ayarında. Ekran kartı 10 aylık. Hepsinin kutusu ve faturası duruyor. Hepsi sıfır gibi her hangi bir sorun yok. Sistemi satmak istiyorum. Sizce...
  5. AshenOne

Çözüldü✓ Yeni sistem topladım sizce F/P açısından nasıl olmuş?

Herkese hayırlı günler, iyi forumlar dilerim. Yeni sistem topladım elimden geldiği kadar kaliteli ve indirimde yakalamaya çalıştım. Parça parça almak zorundaydım. Sizce F/P açısından nasıl bir sistem olmuş? GPU: XFX MERC RX 6600 XT CPU: AMD Ryzen 5 5500 Anakart: MSİ Mag B550m Mortal RAM...
Geri