Arama sonuçları: *

1. Barney Stinson

Vatan bilgisayar 3000TL kasa+psu+işlemci+psu önerisi

Selam arkadaşlar, kendime Vatan Bilgisayar'dan kasa ve işlemci alacağım, PSU olarak Corsair vs serisi (2018) PSU alıyorum, ekran kartım RX 5600XT sizce iyi kasa + orta işlemci mi yoksa orta kasa + orta üst seviye işlemci mi? Teşekkürler hepinize.
  2. Barney Stinson

İncehesap ürün satın alımı ile ilgili mesaj gelmedi

Selam arkadaşlar, kendime Xpg kasa aldım daha deminde konu açtım ama hala mesaj gelmedi ürünlerin alımı ile ilgili ve 20 25dakika oldu sanırsam.
  3. Barney Stinson

Corsair Spec delta 550w kasa alınır mı??

Selam arkadaşlar, elimde. RX 5600XT thicc II ekran kartı. James Donkey JD1000PRO M.2 SSD. Apacer 8 GB 3000MHz RAM bulunuyor. Eksik olan parçalar için şu parçaları almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz sizce yanlış bir parça mevcut mu? Şimdiden teşekkürler. Corsair Spec Delta 550W PSU kasa...
  4. Barney Stinson

Amd a10 7870k rx5600xt takılırmı

Selam arkadaşlar, kendime rx5600xt ekran kartı apacer 8gb ram ve jd1000pro m2ssd aldım diğer parçalarıda alıcağım bu hafta veya önümüzdeki hafta en geç ama bu süre içerisinde ekran kartını taksam herhangi bir sorun olurmu? Psu thermaltake versa ii kasasındaki 500w psu pek bilgim yok, teşekkürler.
  5. Barney Stinson

incehesap ürün iadesi

selamlar, arkadaşlar kendime rx5600xt almıştım gaming gecesinden ama seneye sınavım olucağını, pcde bir lol tarzı oyun oynadığımı ve elime biryerden ps4 geçme ihtimalini göz önünde bulundurursak iphone 11 veya xr almaya karar verdim, neyse ben bu ürünü nasıl iptal edebilirim? iptal diye bir...
  6. Barney Stinson

Vatan bilgisayar montaj hizmeti yapıyormu?

Selam arkadaşlar, kendime sistem topladım her şey tamam ama vatan bilgisayar ücret karşılığı montaj yapıyormu? Sadece kasa vatan bilgisayardan daha öncesinde deneyimim olmadı bu yüzden kendime hiç güvenmiyorum herhangi bir hasar gelmesi riskine karşı toplamak istiyorum, şimdiden teşekkür ederim.
  7. Barney Stinson

Xfx rx5600xt Thicc II iyi midir??

Selam arkadaşlar, dün akşamki incehesap indirimlerinden xfx rx5600xt Thicc II ekran kartı, apacer panther 8gb 3000mhz ram ve James Donkey jd1000pro 3400/1400mb m2 ssd satın aldım, Ssd kronik sorunluymuş galiba ama işte öyle denk geldi aldım, şimdi sorum xfx rx5600xt Thicc II kartı iyi mi?? (2fanlı...
  8. Barney Stinson

Ryzen 5 3500x gtx 1660super vs rx5600xt ryzen 3 3100

Selam arkadaşlar, yarın gidip kendime sistem alıcağım, ama vatan bilgisayardan alıcağım taksitle alıcağımdan dolayı vatanda taksitli sistem internetteki sitelerdeki taksitli sistemlerden ucuz oluyor arada aldığı vade farkıyla vatan daha ucuza geliyor vatan fark almıyor çünkü, şimdi 2seçeneğim...
  9. Barney Stinson

Cougar gemini S Silver

Selam arkadaşlar, kendime yarın veya sonraki gün incehesaptan hazır sistem alacağım, sistemim şu şekilde: Ekran kartı: xfx rx5600xt İşlemci:ryzen 3 3100 Anakart: b450m Ram: Xpg 8gb 3000mhz cl16 ram Ssd: Apacer panther 240gb ssd (elimde 240gblık ssd ve 1tb hdd var zaten şuanda) Kasa+psu:cougar...
  10. Barney Stinson

HER BÜTÇEYE UYGUN SİSTEM ÖNERİLERİ EKİM 2020

Selam arkadaşlar, bugün biraz bakındım konulara ve bin tane aynı bütçeli sistem önerisi konusu gördüm ve cidden rahatsız etti duvar kirliliği tamamen bence ki bende açtım böylesi konular eleştirmiyorum insanları tabii Şunu belirtmek isterim ben bu işin uzmanı değilim, sadece deneyimlerimi...
  11. Barney Stinson

6000TL sistem toplama

Selam kankalar, bütçemi epey arttırdım ve şöyle bir sistem almak istiyorum; İşlemci: Ryzen 3 3100 Ekran Kartı: Rx5600xt Anakart: Gigabayte B450m S2H Ram:xpg 3000mhz 16cl 8gb ram(ileride 16 yapıcağım) Kasa:Cougar gemini S Silver SSD:Apacer Panther AS340 240gb ssd (Elimde Kingston 120gb ssd ve...
  12. Barney Stinson

4500TL sistem toplama

Selam kankalar, bütçem 4500TL ama 10tl bile çıkabiliceğini sanmıyorum işte çok önemli bi fark olmadıkça, sistemin parçaları itopya sinerji vatan gibi sitelerden olursa daha çok işime gelir gidip alma şansım olur. şimdiden hepinize teşekkürler iyi günler:)
  13. Barney Stinson

2000TL sistem toplama

Selam arkadaşlar, elimde Amd a10 7870k 2x4gb 2400mhz ddr3 ram Msi a68hm-e33 v2 anakart Thermaltake 500w psu kasa Mevcut. Bu bilgisayar satmayı düşünüyorum arkadaşım kasa harici 700TL kasa dahili 1050-1100TL teklif etti. Bu paranın üzerine 1200-1300TL daha ekleyebiliyorum açıkçası. Sizce ne...
  14. Barney Stinson

2500TL sıfır-ikinci el pc

Selam arkadaşlar 2500TL gibi bir bütçem var ve bilgisayar almayı planlıyorum belirli parçaların 2. El olması farketmez tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Top Bottom