Arama sonuçları: *

1. Nevzat bey

Burda ne anlatılıyor

Agalar İtopyadan pc taksitlerine bakıyordum böyle bir şey diyor bitane kartta taksit için bı bakar mısınız ? Bu ne anlama geliyor ayrıca öde kısmına gittiğim zaman herşeyi doğru yazıyorum ancak taksit seçeneği sunmuyor ve başka bir kart olarak algılıyor yazan şey şu bu arada: Taksit kampanyası 4...
  2. Nevzat bey

Bu sistem bu fiyata uygun mu

Arkadaşlar vatan mağazasından bir bilgisayar almayı düşünüyorum bu fiyata değer mi ekran kartı 12 GB ve depolama 1 tb Not:daha iyi bı öneriniz varsa sadece mağazadan alabileceğim bi sistem önerir misiniz ? 1692033218 Arkadaşlar yazmayı unutmuşum sistem fiyatı 19.400
  3. Nevzat bey

F/p sistem öneriniz varmı arkadaşlar ?

Agalar f/p sistem onerir misiniz
  4. Nevzat bey

Bu sistem bu fiyata değer mi

Vatanda satılan bu pc fiyatını hakeder mi ? (Ekran kartı 8gb )
  5. Nevzat bey

Bu sistem için ek soğutucu gerekir mi ?

AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | Afox RTX 2060 Super 8 GB | 512 GB SSD Bu sisteme ek soğutucu gerekir mi ?
  6. Nevzat bey

Çözüldü✓ BU SİTE GÜVENLİ Mİ ?

Ağalar aşağıdaki sistemi alacağım ama bu siteyi ilk kez görüyorum güvenilir mi ve sistem fiyatına değer mi orda gözükmemis ama 1 tb harddisk ekledim 1689471644 Burda sistem
  7. Nevzat bey

Bu sistem bu giriş seviyesi oyunlar için iyi mi? ?

Bütçem çok fazla yok düşük ayarlarda csgo gta 5 oynanır mı bu sistemde ?
  8. Nevzat bey

Bu sistem bu fiyata değer mi ?

Arkadaşlar yeni bir sistem almayı düşünüyorum fiyatı 14.600 sizce buna değer mi bu fiyata daha iyi bir bilgisayar öneriniz var mı?
  9. Nevzat bey

Bu monitör oyun için uygun mu acaba ?

Arkadaşlar vatan bilgisayar da bir monitör buldum oyun için alacağım uygun müdür acaba özelliklerini buraya bırakıyorum
Top Bottom