Arama sonuçları: *

1. M

80.000 TL bilgisayar tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. 80-85 arası 2k veya 4k olacak şekilde monitör dahil, oyuncu koltuğu dahil, 4070 ti super ve intel işlemci içeren bir sistem almak istiyorum. Hazır sistemden yanayım çünkü parça birleştirme tecrübem hiç yok. Ne önerirsiniz? Ayrıca sistem 2 aya kadar almayı planlıyorum...
  2. M

Çözüldü✓ İncehesap razor crest sistem nasıl?

Bazı özelleştirmeler de yaptım. Ayrıca monitör ve koltuk ekledim. Her parça için ayrı ayrı da olur, genel olarak da olur yorumlarınız nedir? Özellikle işlemci ve kasa, kasanın güç kaynağı kalitesi nasıldır? Link...
  3. M

Rx6600 r5 5500 sistemi en ucuz kaça gördünüz?

Merhaba. Bu sistemi en ucuz nerede ve kaça gördünüz arkadaşlar? Modart yakında sistem çıkartacakmış ve giriş orta üst hepsine gelecekmiş. Bu veya muadili bir sistemi 10kdan düşüğe çıkartma şansı var mı sizce? Çünkü gençerden aldığım sistem 10 gündür kargolanmadı ve daha avantajlısı gelirse onu...
  4. M

Bu sistem alınır mı sizce?

https://www.itopya.com/hype-unoamd-ryzen-5-5500gigabyte-radeon-rx-6600-eagle-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgaming-bilg_h17020 Diğer sitelerdeki rx 6600lere göre itopya biraz daha ucuz. Alınır mı sizce?
  5. M

10 000 TL bilgisayar tavsiyesi

Merhaba. Kasım indirimleri de başlamışken 10 000 TL'ye oyun için bilgisayar önerebilecek olan var mı? Ayrıca 1800 civarına da monitör alacağım. Monitör önerilerinizi de yazabilirsiniz.
Geri