Arama sonuçları: *

1. U

İtopya garanti süreci

Merhabalar itopyadan aldığım sistem cami kırık şekil de gelmişti geri garantiye göndermiştim bı kaç mailden sonra itopya ile şu şekilde bı açıklama aldım Uğurcan Bey süreyi beklemek istemediğiniz için iade edileceğini söyledim. Daha sonraki mailinizde süreyi bekleyeceğinizi işlem yapılmasını...
  2. U

İtopya mail ve garanti süreci

Merhaba, bilgisayarim gelmişti temperli cami ve garantiye yolladım. Daha sonra bilgi almak için aradım ve mailden bilgi vereceklerini söylediler, daha sonra mail geldi ve sordum sonra bana ürün hasarlı olduğu için tarafımızdan iade edilmişti. Sizinle görüşüldükten sonra ki bu yaklaşık olarak 3-4...
  3. U

Hazır sisteme tamperli cam kırığı zarar verir mi?

Merhaba. İtopya'dan aldıgım hazır sistemin temperli camı kırık gelmişti. Aradım tutanak tutun gonderın dedıler gonderdım tutank tutup gecen hafta pazartesı aradıgımda kasanın islem sırasında oldugunu soyledıler. Bugün aradıgımda kasanın onlara ulasmadıgını soyledıler kargo fırmasını aradım...
  4. U

İtopya tamperli cam kırık geldi

Merhabalar itopyadan aldığım hazır sistem 27.11.23 de elime ulaştı ve kasanın cami full kırılmış kasanın içine dağılmış şekildeydi aradım ve kargocuya tutanak tütün bize gönderin dediler tutanağı tuttuk ve gönderdik acaba diğer donanımlar zarar görmüş müdür görmüşse itopya test eder mi itopya o...
  5. U

İtopya hazır sistemin cami kırık geldi

İtopyadan aldığım sistemin cami kırık geldi ve parçaların kutusu ve kasayı kutudan çıkarmadan geri kargocuya vericem itopya aradım bize gönderin dediler diğer parçalar zarar görmüşse itopya halleder mi acaba çünkü baya küçük küçük parçalara ayrılmıştı bide garanti kaç gün sürer 1701097988 Daha...
  6. U

REsize bari ne zaman acicam?

Merhabalar itopyadan hazır sistem aldım i3 12th Intel arc a750 resize bar diye bı özellik duydum bu özelligi direk olarak pcyi açar açmaz hiç bir sürücü vs kurmadan resize bar açıp sürücüyü daha sonradan kurarsak bı sikinti çıkar mı?
  7. U

İntel arc750 sıstem aldım ne yapıcam

merhabalar itopyadan https://www.itopya.com/modart-arc-2intel-core-i3-12100fintel-arc-a750-pci-express-40-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdin_h24486 bu sistemı aldım sıstem ılk gelınce kartı takıcam acıcam pcyı drıverı kurucam kendı sıtesınden daha sonra yapmam gereken bısey var mı bıde re-size bar...
  8. U

Bilgisayar gelince ne yapacam?

Merhaba arkadaşlar i3 12. Nesil ve Intel arc a 750 ekran kartı bulunan bir hazır sistem aldım itopyadan acaba pc gelince sırasıyla yapmam gerekenler nedir bir de ekran kartının yanin da kurulum için vida geliyor mu?
  9. U

13.5 k hazır sistem onerisi

guncel oyunları yukssek ayarda mın 60 fps oynatıcak pc onerısı
  10. U

Bu hazır sistem alınır mı?

arkadaşlar 13k butcem var ve bu hazır sistemi gordum sızce rdr 2 gow falan yuksek ayarlarda oynatır mı bıde intel ekran kartının fsr ve dlss gibi teknolojissi var mı kendıne ozel...
Geri