Arama sonuçları: *

1. Entilus

I5 12400F RTX 3060 sistem ne kadara satılmalı?

Merhabalar. Sistemimi acil nakit ihtiyacım dan dolayı satmak mecburiyetimdeyim. Tüm sistemimi satmak istiyorum monitörden tutun sisteme kadar her şeyi. Bilgi sahibi olan arkadaşlar ne kadara satmam gerektiği hakkında bilgi sağlayabilirse sevinirim. Teşekkürler. Sistem: MSI GEFORCE RTX 3060...
  2. Entilus

Hangi sistem tercih edilmeli?

Birisi nvidia 8 vram, birisi amd 16 vram. Biliyorum bu konu hakkında çok tartışma oldu lakin son kez karar vermek için sormak istiyorum. Monitörüm Gigabyte G24F-2 modeli. Sanırım saçma bir şekilde 4k 60fps destekliyor sanırım linkini bırakim...
  3. Entilus

GAMİNG GECESİ 3070 SİSTEM

https://www.incehesap.com/nyks-platinum-oyuncu-bilgisayari-fiyati-46591/ 3070 sistem arayıp almak isteyen göz atabilir.
  4. Entilus

Çözüldü✓ Yeni Sisteme Ekran kartı AMD, Nvidia?

Merhabalar, Hem oyun hem yayın için sistem alıcam. Youtuberler indirimli hazır bir sistem yapınca alıcam. Aklımdaki sorular şunlar; Misal olarak rx 6800 ekran kartı rtx 3070 ti dan daha iyi performans veriyor ve rtx 8, rx 16 gb. Şimdi kısaca sorum şu ; isteklerime göre eğer rtx 3070 veyahut...
  5. Entilus

İtopya mart sonu Hazır sistemi

Konu açan oldumu görmedim. Açan varsa konuyu kapatabiliriz. VOK instagram hikayesinde, İtopya'nın bugün saat 8 de mart sonuna özel markalı bir Eko sistem olacağını açıkladı. Dipnot: sistemi VOK ile bağlantısı yok lakin kalitesine rağmen iyi bir fiyat olacağını söylüyor.
Geri