Arama sonuçları: *

1. Clayz

Max 30 35k beyaz sistem

Dostlar selam kuzenım pc alıcak ama şu tıktoktakı gereksız tıpler yuzunden beyaz sıstemlere taktı kafayı sadece beyaz dıye trendyoldan 4060 lı les pc yı 33k ya alıcaktı zor vazgecırdım attıgım sıstemlerın yanından gecemez ama beyaz olarak hıc sıstem bulamadım dostlar yardım edersenız sevınırım
  2. Clayz

Max 35K Hazır sıstem

Dostlar selam bende bıraz bakındım aklımda bırseyler var sızınde fıkırlerınızı alayım kuzen ıcın max 35k butceye ne onerırsınız
  3. Clayz

Max 35K hazır sistem

Dostlar selam benımde aklımda bırseyler var ama yınede sıze sorayım max 30 35 k arası en ıyı fp hazır sıstem ne alınır kuzenım beyaz setup daha cok sevıyor ama parca saglam olsun sıyah da olur onerılerınızı beklıyorum
  4. Clayz

Maxımum 30 35 k fp sistem

Dostlar selam az cok aklımda bırseyler var ama yıne sızede danısayım kuzene pc alıcaz kendısı tıktokta gordugu sacma sapan cocuklardan dolayı taktı beyaz sıstem ha beyaz sıstem onerılerınızı beklıyom :D
  5. Clayz

Max 35k hazır sıstem

Dostlar selam benımde az cok aklımda bırseyler var ama sızınde onerılerınızı alayım kuzen ıcın max 35k hazır sıstem beyaz sıstem olursa daha ıyı tıktokta ne gorduyse hersey ha beyaz olsun beyaz olsun :D 1725285917 up
  6. Clayz

30K sistem onerısı sadece kasa acilll

aklımda 7500f ve 4060ti var 29 k yada yenı cıkan rx7600xt 16gb 7500f var sızce hangısı yada baska onerı ddr5 olucak
Top Bottom