Arama sonuçları: *

1. J

Yeni sistem aldım boşluğa düştüm

Arkadaşlar şu zamana kadar çok fazla eski sistem kullandım. Kasarak çok oyun oynadım,oynayamadım. 2 hafta önce bı sistem aldım 4060ti ve i5 12400f çok şükür. The last of us oyununu bitirdim sistemde. Ya. Başına oturdugumda o kadar boşlukta hissediyorum ki Sistemle her şeyi yapabilirim ama içimde...
  2. J

Hazır sistem aldım yorumlarinizi bekliyorum

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sonunda istediğim sisteme kavuştum :)))))
  3. J

Hangi hazır sistemi almalıyım

Maaş günü geldi çattı iki seçenek var önümde siz karar verin arkadaşlar. Yorumlarınızı bekliyorum.
  4. J

Hazır sistem son karar

Arkadaşlar sizden son önerilerinizi bekliyorum İşlemci tercihi: darboğaz yapmayacak sistemi iyi doyuracak AMD işlemci Ekran kartı: rtx 4060 veya 406ti Anakart: çok anlamıyorum sistemle uyumlu olsa yeter Ram: 32gb olsa iyi olur ama 16da kafi tercihim 3600mhz belki ddr5 SSD: en az 1tb M2...
  5. J

Hazır sistem hangisini almalıyım

Arkadaşlar merhaba. Bir sistem almayı düşünüyorum ekran kartı 4060 olacak. İşlemci i5 12400f ile ryzen 5 5600 arasında kaldım ramler. 32gb olacak 1tb SSD bu iki sistemden hangisi daha mantıklı yorumlarınızı bekliyorum.tesekkurler
  6. J

Rtx 4060 ti ve ryzen 5 5600 darboğaz

Darboğaz yapar mı arkadaşlar?
  7. J

Aerocool aero one frost

Arkadaşlar bu kasada toz filtresinin fanların arkasında olması pek bir sıkıntı teşkil eder mi? Alacaktım fakat bu durumu fark edince fanlar bozulur mu acaba falan diye korktum. Kasa bu
  8. J

Sistem ve tüm ekipmanlar

Arkadaşlar çok uzun araştırmalar yaptım ve en mantıklı sistemi teknobiyotikte buldum ve ekipmanlarımıda trendyoldan seçtim yorum yaparsanız sevinirim:
  9. J

Teknobiyotik E2.5 ekran kartı montajlı mı geliyor?

kullanan var mı ?
  10. J

İtopya' daki hazır sistemlerde neden 1600af yok?

İtopya neden bu işlemciyi kullanmıyor beyler?
  11. J

Son sistem dokunuşları ve sorular

Arkadaşlar bu soruları daha önce sordum biliyorum ama son 1 kez emin olmak için sormak istiyorum: 1- Anakarta güvenebilir miyim ilerde parçalarıma zarar verir mi ve uzun kullanımda sıkıntı çıkarır mı? (2-3 yıl) 2- İnno'nun ne kadar güvenilir bir marka olduğunu daha önceki konularda öğrendim...
  12. J

Aquarius 5an özelleştirme

Bu bilgisayarı şöyle özelleştirerek aldım arkadaşlar sizce 4800tl içiçn nasıl ve sistemde bi rsıkıntı var mı? 2x8gb yaptım rami ekran kartını gtx 1650 süper yaptım 1 tb hdd 500gb m2 yaptım işlemci 1600af yaptım sizce sistemin psu veya ekran kartında sıkıntı varmı witcher tomb raider gibi...
  13. J

Teknobiyotik E2.5 sistem hakkında sorular

Arkadaşlar bu sistemi şu şekilde özelleştirdim bütçem 5000 tl idi. Ve şu özellikleri elde ettim sizce sistem uyumu nasıl oyunları rahat oynatır mı? 2x8gb 3000mhz ram Gigabyte A320M-S2H ana kart Galax geforce gtx 1650 süper ekran kartı 128 bit 4gb ryzen 5 1600 AF (12nm) WD 1 tb 7200rpm hdd...
  14. J

Aquarius 5AN Özelleştirdim

Game garajdan sistem alacağım fakat şüphelerim var.Aşağıdaki sistem almayı düşünüyorum özelleştirerek: İşlemci AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz 16MB 12nm AM4: Anakart Biostar B450MH 3200MHz (OC) DDR4 AM4 mATX Ekran Kartı Inno3D GTX1650 SUPER Twin x2 OC 4GB 128Bit: Bellek Crucial Ballistix 8GB 3000MHz...
  15. J

Game garaj hazır sistem

Game garajdan sistem alacağım fakat şüphelerim var.Aşağıdaki sistem almayı düşünüyorum özelleştirerek: İşlemci AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz 16MB 12nm AM4: Anakart Biostar B450MH 3200MHz (OC) DDR4 AM4 mATX Ekran Kartı Inno3D GTX1650 SUPER Twin x2 OC 4GB 128Bit: Bellek Crucial Ballistix 8GB 3000MHz...
  16. J

500 Watt yeterli mi?

https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/ekran-kartli-oyuncu-bilgisayari/teknobiyotik-e2-5-oyuncu-bilgisayari.html Bu sisteme +480gb ssd ekleyip kasayı dark force ARGB ile değiştirdim bu sisteme 500 Watt güç yeterli olur mu ileride sistemi yükseltmeyi düşünmüyorum (uzun bir süre).
  17. J

Gamegaraj güvenilir mi ? Sistem önerisi

Arkadaşlar gamegarajdan aşağıdaki pcyi beğendim acaba sistemler montajlı mi geliyor gamegarajdan PC sipariş veren arkadaşlar bilgi verebilir mi Birde bu sistemin bu kadar uygun olmasının sebebi taksitle alırsak fiyatınin çok mu artması ? Ve son sorum ise bu sistem tüm oyunları rahat oynatir mi...
  18. J

Sistem önerisi #2

Sayın arkadaşlar biliyorum sürekli sorular soruyorum ama 5000tl civarında 16 GB ram ve 1tb HDD + 480gbSSD özellikleri kesin olacak bir sistem bulabilir misiniz (kusura bakmayın ilk defa bilgisayar alıyorum emin olmak istiyorum )
  19. J

5000 TL'ye Sistem önerisi

Sayın arkadaşlar burada pek çok kişiye sordum ve her buldugum sistemde bir sıkıntı ortaya çıktı acaba 5000 TL civarı bütçeye 1tb HDD +SSD Rx580 + ryzen 5 2600 +2x8gb 3000 mhz ram olmak şartıyla düzgün bir sistem önerebilir misiniz lütfen
  20. J

sistem tavsiyesi (ryzen 5 2600+ rx 580 8G)

- AMD Ryzen 5 2600 AM4 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek İşlemci (fan dahildir) - Tray - ASUS B450M DRAGON 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart (BEYAZ KUTU) - 2 Adet x GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram - ASUS ROG STRIX Radeon RX580 T8G Gaming 8GB GDDR5...
Geri