Arama sonuçları: *

1. Quill

Maks 40k bütçe ile hazır sistem önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-super-12gb-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html Sistem önerilerine açığım. Bütçem en fazla 40k.
  2. Quill

Deluxe 5T-10 Alınır mı?

Merhaba sadece hazır sistem alabiliyorum bu sistem alınır mı? Bütçem incehesap ve gamegaraj da 10k onun harici sitelerde 8700tl dir.(Sebep çoklu kart ile ödeme) Ssd yi çıkardım ayrı bir siteden alacağım çünkü bu sistemdeki ssd ler hoşuma gitmedi.
  3. Quill

İtopya Hızlı Gönderim Seçeneği

Merhaba, demonte gönderim seçersem test yapmayacakları için sıkıntı çıkarsa kabul ederler mi? Düzgün bir şekilde montaj yapabilirim ama kendileri yaptığında ek güvence oluyorsa beklerim.
  4. Quill

8500-9000 Bütçe ile alınabilecek en iyi hazır sistem

Merhabalar hazır sistem olması önemli. Önerilerinizi bekliyorum. Daha fazlasına çıkamam.
  5. Quill

2 tane Ryzen 5 3500X + RTX 2060'li sistemden hangisi daha iyi?

Merhaba bu iki sistemden hangisini tercih etmeliyim. Nedenleriyle iki sisteminde iyi yanlarını listelerseniz sevinirim. 1 Anakart: Asus Prime B450M-K II AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Anakart 2
  6. Quill

Aquarius 7A Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar sadece hazır sistem alabiliyorum. Bu sistem nasıldır. Ssd ye güvenemedim. İşlemciyi 3600 yapsam kötü olurmu taksit olarak 700 tl yi geçmemesi gerek.
Geri