Arama sonuçları: *

1. Menace

Hazır sistemde hangi kasayı seçsem daha mantıklı olur

ilerde işlemciyi 7600x e ekran kartınıda eğer deyicekse rtx 6000 serisine yükseltmeyi planlıyorum şuan sistem 7500f ile 5070 var 750 watt yeter biliyorum hatta o yüzdendende 750 wattlık alıcaksam argb kasalıyı alırım ama bu güncellemeler için ilerde 750 watt yeterli olurmu bilemedim 850...
  2. Menace

Bu iki sistemden hangisi daha iyi?

Bu iki sistemden hangisi daha mantıklı taksitli alıcam bütçemde makisumum 50 bin tl ama 50 ye olabildiğince yaklaşmamaya çalışıyorum çünkü taksitli alıcam fikirlerinizi bekiyorum. ek olarak 2. sistemde anakartta argb desteği varmı?
  3. Menace

Hazır sistem için ekran kartı vb parça montajı için nerelere gidebilirim?

Hazır bir sistem alacağım ekran kartı de monte gelecek haliyle ama daha önce hiç parça takmadım etmedim elimde aşırı ince işlerde bazen sert olabiliyor o yüzden korkuyorum ayrıca yarın Temu'dan birkaç parça ürün alacağım bunların arasında M.2 soğutucuda var M.2 soğutucu gelincede eski SATA SSD...
  4. Menace

Bu sistem ile bu monitör alınır mı?

Bu ikisi alınır mı? almadan önce son kez soruştuurmak için açtım konuyu sistemin linki aşağıdaki linkte özelleştirme önerilerine açığım çok fazla fiyat artmadıkça zaten taksili alıcam normalinden pahalı olucak Hepsi burada üzerinden monitör önerilerinide açığım hepsi buradada peşin fiyatına 6...
Geri