Arama sonuçları: *

1. gurkn6

sistemi iyi olupta düşük çözürlükte darboğaz yiyen var mı

beyler 12400f işlemci 3070ti ekran 360mm sıvı soğutmam var csgo 1280*960 oynuyorum ama darboğaz yiyorum sanırım fps 300 400 arası 1920 yapınca şakır şakır oynanıyor bunu nasıl düzeltirim ?
  2. gurkn6

bu sisteme z790 anakart taktım görüntü alamadım yardımcı olur musunuz

sistemimi bi arkadaşla kurduk bugün 12400f işlemci 3070ti z790 anakart ddr5 ram var şuan sistem montajında sıkıntı yok gibi arkadaşım powerdan 8 pin çıkışı var 8 pin daha çoklama yapmamız lazım powerin gücü yetmiyor dedi başka nasıl çözeriz bu işi yardımcı olur musunuz
  3. gurkn6

30k bütçeye hakkını veren RTX bi sistem önerir misiniz ?

bütçe 30k çok az daha çıkabilirim önerilerinizi bekliyorum
  4. gurkn6

30K Bütçem Var Bu Sistem Alınır Mı?

İşlemciyi 5800XD yapıp alasım var alınır mı sizce yada bu bütçeye ne önerir siniz
  5. gurkn6

yakın zamanda yüksek seviye rtx sistem çıkaracak var mı biliyo musunuz

25k bütçem var minimum 3070ti 3080'li bir sistem araştıyorum var mı yakında çıkaracak olan
  6. gurkn6

yakın zamanda yüksek seviye rtx sistem çıkaracak var mı

25k bütçem var 3070ti yada 3080li sistem bekliyorum 2 aydır denk getiremedim yakın zaman çıkaracak olan var mı
  7. gurkn6

İtopya hazır sistemlerdeki taksit seçeneklerine vade farkı koymuş

20k ya kadar sistem arıyodum vade farksız 4 taksit yapılabiliyordu hatta maximum karta vade farksız 5 taksit yapılıyodu sırf bu yüzden maximum kart çıkarttım ama bugün dikkatimi çekti 700tl gibi fark koymaya başlamışlar yazık
  8. gurkn6

DA'ya yakışır yüksek seviye fps sistem gelir mi

Abdullah kardeşim öncelikle her videonu severek izliyorum sayende donanım hakkında bir çok şey öğrendim teşekkürler. Forumda bir çok arkadaşlarında beklediği yüksek seviye sistemde bekliyoruz artık 3060ti 3070gibi bütçe dostusun bizler için mücadele ediyosun biliyoruz Allah razı olsun. Bu seviye...
  9. gurkn6

Abdullah kardeşim DA'ya yakışır 3060ti 3070 yüksek seviye sistemde gelsin artık

Hazır piyasada düşüş varken işlemciler anakartlar ekran kartları lütfen 3060ti 3070 gibi yüksek seviye sistemde gelsin hep giriş ve orta geldi başka sistemleri almak istemiyorum bu işin hakkını sadece sen veriyosun bu seviye bekleyen kardeşlerinide unutma lütfen saygılar :) @Abdullah Hacıgül
  10. gurkn6

Donanım arşivi orta-üst seviye sistem gelir mi sizce 3060ti 3070 gibi ?

Orta üst seviye sistem gelmedi 3060ti yada 3070li fps sistem gelir mi lütfen bu seviye sistem bekleyen kardeşlerinide unutma ne olur @Abdullah Hacıgül
  11. gurkn6

Brolar Abdullahın 50bin like sonrası yeni yapcağı sistem öneri

Beyler lütfen beğenin etiketleyin görsün alt seviyeye sistem fazlasıyla yapıldı harikalarda yarattı adam 1 yıldır bekliyorum orta üst seviyeye yakın 5600x 3060ti oyun canavarı bi fps sistem olsun @Abdullah Hacıgül
Geri