Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ Mümkünse 5080 (hazır sistem önerisi)

Merhaba bütçe Max 110 diyebiliriz 32 GB ram 64 e gerek duyulduğunu sanmiyorjm 1 TB da yeterli tabi hızı 3 değilde 6-7 olsa süper bence Hazır sistem eğer gerçekten mantikliysa alacağım , tek tek toplamak istemiyorum çünkü beceremeyecegim ve kendi vasitam yok bilgisayarciya götürmek için...
  2. B

110bin hazır sistem / 6ay vadesiz avantaji

Sizce nasıl ? Freedos var bide 5k farkla window yüklemesi yapıyor çok kazım degilmi neden normal Windows kurulmuyor anlamıyorum benimde 2 korkum var PC toplamak kendim beceremem birde Windows yuklemek 🤣 Daha iyi hazır sistem var mı acaba ? Taksit olursa mükemmel ama olmazsa tabikide yapacak...
  3. B

Çok mu abartı 110.000 lira

100 bin lira taksit önemli fakat saolsun bilindik sayfalar yapmıyor şaka gibi . Bir sistem yaparak yükselttim güzel gordugum seyelri Sizce nasıl olmuş ? Gereksiz yukselttiklerim illaki vardır ram gibi Daha iyi hazır sistem olur mu acaba ? Bu fiyatlarda gezen
  4. B

Çözüldü✓ 80-90 bin hazır sistem ONERİ

MErhaba 80-90 bin arasi hazır sistem önerisi alabilir miyim Olursa 5080 neden olmasın Ekipmanin hicbirseyim yok Klavye ve monitör tavsiyesi de verebilirsiniz SAMSUNG OLED çok hoşuma gidiyor ama çok tuzlu . 2k mir monitör çok tatlı olanilir
Geri