Arama sonuçları: *

1. Vemoxis

4000 serisi hazır sistemler bitti mi?

İncehesap üzerinden baktığımda sadece 4060li sistemler gözüküyor. Geri kalanı 5000 serisi veya Intel Arc kartlı sistemler. Birkaç ay önce aldığım sistemin fiyatı ne durumda diye bakacaktım ancak çoğu 4000 seri sistem kalkmış sanırım. 5000 serisine abanmışlar. Fiyatları da uçuk.
  2. Vemoxis

Imzadaki sistem ortalama kac yil daha idare eder?

Su anda 1080p monitorum var 2k monitor alip ufakta olsa upgrade yapacgim fakat paramin son kuruslarini kullanacagim bu monitoru almak icin :D para yatirmam gereken diger alanlar, marsaflar vesaire derken uzun bir sure bilgisayar konusunda yatirim yapamayacagim. Imzamdaki bilesenlere sahip sistem...
  3. Vemoxis

Yeni sistem geldiginde ilk neler yapilmali?

Yarin 1 ocak buyuk ihtimalle gelmez cunku kargolar calismiyordur ama 2 ocak garanti gelir diye dusunuyorum sistem. Neler yapmam gerektigi konusunda yardimci olabilecek var mi? Incehesap uzerinden aldim. Icinde Windows deneme surumu kurulu ve gerekli BIOS guncellemeleri vesaire yapilmis sekilde...
  4. Vemoxis

RTX 4070 SUPER sistem tavsiyesi (Maks 50K)

Bu yil bitmeden urunler zamlanmadan bir sistem almak istiyorum fakat bir turlu karar veremedim. A urunune biri iyi biri kotu diyor. Kimi ekran kartina laf atarken digeri kasaya laf atiyor. isin icinden cikamiyorum. Bana maksimum 50k olacak sekilde bir hazir sistem onerebilir misiniz? icinde rtx...
  5. Vemoxis

Incehesap gaming gecesi RTX4070 SUPER sistem alinir mi?

https://www.incehesap.com/vangard-v2-hazir-sistem-fiyati-41533/ Sistemin indirimsiz hali bu 35k civarina duserse iyi midir alinir mi sizce? RAM, SSD ve Sivi sogutma takviyesi yapmayi planliyorum ek olarak.
  6. Vemoxis

F/P RTX 4070 SUPER sistem önerisi

Içerisinde RTX 4070 SUPER olan ve fiyat olarak da makul seviyede olan bir hazır sistem önerebilecek var mı? Uzun yıllar beni götürsün istiyorum. Genelde 40.000 TL ile 50.000 TL arası çoğu 4070 SUPER sistemler. Aslında amacım olabildiğince 40.000 TL'ye yakın bir sistem alıp üstüne sıvı...
  7. Vemoxis

Hazir sistemlerde sivi sogutma takili mi geliyor?

Bazi sitelerde sistemlerin aciklamasinda hava sogutmanin demonte geldigi yaziyor. Kirilmasin diyeymis. Sivi sogutmada boyle bir olay var mi? Takili mi geliyor? Hic ellemek istemiyorum kasanin icini ama mecburen ekran kartini ben takacagim. Onun disinda hava sogutma takmakla vesaire ugrasmak...
  8. Vemoxis

RX 7900 GRE hazır sistem alınır mı?

Henüz bütçem belli olmadığı için şu fiyata bu alınır mı veya şu fiyata kadar hazır sistem önerebilir misiniz gibi sorular soramıyorum maalesef. Sadece bütçemi belirleyebilmek için araştırma yapıyorum. Araştırmalarım sonucunda ise AMD ekran kartı veya işlemci hiç kullanmamış olmama rağmen...
Geri