Arama sonuçları: *

1. Y

Valorant için Güçlü İşlemci ve Orta Düzey Ekran Kartı Arayışı

özellikle valorant gibi oyunlar için işlemci yüksek ekran kartı daha ortalama bir şey arıyorum hazır sistem olacak hikayeli oyunlarda oynanacak sadece rekabetçi değil sadece işlemci güçlü olsun istiyorum yardımcı olan herkese teşekkürler. 1740857628 bu nasıl ekran kartı biraz düşük mü kaldı...
  2. Y

Çözüldü✓ 50K bütçede kasa tavsiyesi

Acilinden 50k civarı hazır sistem veya toplama pc ye ihtiyacım var alıcam direkt alacağım sisteme zam geldi almak mantıksız geliyor şuan Bu sistemi buldum şuan nasıl alınır mı bu bütçede
  3. Y

Çözüldü✓ Hangi hazır sistemi almalıyım

Geçtiğimiz günlerde donanım arşivi youtube kanalı bir 4070 ts sistem videosu yüklemişti onumu almak mantıklı yoksa bu özelleştirmeler ile bu sistemim mi https://incehesap.link/zenith Önerileriniz varsa açığım teşekkürler.
  4. Y

Çözüldü✓ Hangi hazır sistemi almalıyım?

Bir hazır sistem almayı planlıyorum hangisini almalıyım birinin işlemcisi çok iyi diğerinin de parçaları tamamen özelleştirilmiş şekilde hangisi sizce? 1735018123 Ayrıca ikinci sistemdeki sıvı soğutma giriş seviye bir ürün galiba sıkıntı çıkarır mı 2. Sistemi aldığım zaman ilerde anakartımı...
Geri