Arama sonuçları: *

1. E

Hazır sistem alacağım bu sistem nasıl?

Bilgisayar alıcam şunu almayı düşünüyorum sizce iyi mi? 500gb dan 1tb a yükselttim pc hocasının topladığı sistem daha ucuz ama enermax marka kasa var o yüzden bunu tercih ettim önerileriniz varsa aşağıya yazın (Nvidia almayacağım)
  2. E

Çözüldü✓ Gaming gen tr önerir misiniz?

Yeni bilgisayar alıcam gaming gen tr den ama bozulursa ilgilenirlermi diye düşünüyorum şuda var ama türkiyede hazır sistem deyince zaten bi bu firma birde itopya falan geliyo bu kadar büyük bir firma da sorun yaşar mıyım mağazadan cok uzağım birde şu sistem nasıl ramleri 2 ay sonra degistiricem...
  3. E

Gaming gen tr iade şartları

Gaming gen tr den sistem alacağım 14 gün koşulsuz iade var ama hijyen politikası mı ne öyle bişey iadeyi engelliyormuş bide bazen şey diyolar kişiye özel yapıldığı için iade alamayız bu şumu mesela sistem alırken 500gb vardı onu 1tb seçeneğini seçtim bumu yardım ederseniz seviniri Arıza durumu...
  4. E

Gaming gen tr iade şartları soru

Gaming gen tr den sistem alacağım 14 gün koşulsuz iade var ama hijyen politikası mı ne öyle bişey iadeyi engelliyormuş bide bazen şey diyolar kişiye özel yapıldığı için iade alamayız bu şumu mesela sistem alırken 500gb vardı onu 1tb seçeneğini seçtim bumu yardım ederseniz sevinirim 1738360673...
  5. E

GAMİNG GEN TR GÜVENLİMİ

Asus rog strix g16 laptop aldım bilgisayarda çıkmadık sorun kalmadı asus bilgisayar tamir edilemez iade veya değişim yapabilirsiniz dedi iade ettim pazartesi parayı alacağım vatanda sistem parçaları çok pahalı gereksiz pahalı gaming gen tr den almak istiyorum ama korkuyorum da bazıları...
Top Bottom