Arama sonuçları: *

1. D

Maksimum 40-45 k Arası Hazır Sistem Önerisi

Merhaba ben hem oyun hemde ders için bir hazır sistem alıcam oynicağım oyunlar fornite valorant vb. bütçem 40-45 k yardım ediceklere teşekkürler şimdiden
  2. D

50 k ya fps oyunları için hazır sistem

merhaba ben fortnite valorant vs. gibi oyunları oynamak için sistem toplicam bütçem maksimum 50k
  3. D

35-40 bin arası hazır sistem önerisi

Merhaba ben bir sistem almak istiyorum hazır olarak çünkü taksitle alıcağım genelde valorant fortnite oyniyorum öneride bulunacaklara teşekkürler şimdiden
  4. D

40 BİN TL YE HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Merhaba ben bir sistem toplamak istiyorum bütcem 40-45 arası işlemcinin amd olması zorunlu ve taksit seçeneğininde olması gerekiyor genellikle fps oyunları oynicağım valorant fortnite gibi ona göre önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  5. D

35-45 bin tl arası hazır sistem önerisi

Merhaba ben %90 valorant ve hafif oyunlar oynamak için bir sistem toplamak istiyorum bütçem 35-45 arası artı 7-9 bin TL de 240 Hz monitor önerirseniz sevinirim işlemci kesinlikle AMD olsun ekran kartıda amd olsa daha iyi olur ama Nvidia da olabilir beni 3-4 yıl taşıcak olması yeterli
  6. D

7800xt li sistem alınır mı ve karne indirimi gelir mi?

Merhaba https://www.gaming.gen.tr/urun/595150/elite-dual7800xt-amd-ryzen-7-7800x3d-tray-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu sistem alınır mı ram ve SSD yi 1-2 ay içinde yeniliceğim ona göre diyebilirsiniz ve okullar kapanıyor çoğu sitede indirimler...
Geri