Arama sonuçları: *

1. quiksilver_

Bu bilgisayarı kaça satabilirim

arkadaşlar bende eski bi tane bilgisayar var kullanmıyorum sizce kaça satabilirim özellikler - i5 3470 3.20ghz ekran kartı - gtx 1050 2gb - 8gb ram
  2. quiksilver_

Yeni ssd almam lazım 1tb

arkadaşalr yeni bir ssd almam lazım oyunlarda yetersiz kalıyor sizce hangisini almalıyım 1 tb ssd lerin hepsi aynı boymudur acaba benimki küçük gibi anakartım COLORFUL BATTLE-AX A520M-K M.2 V14 DDR4 3200MHz mATX AM4 Gaming (Oyuncu)
  3. quiksilver_

Çözüldü✓ Bu ünlem işareti nedir ?

arkadaşalr bu ne oluyor acaba neden böle
  4. quiksilver_

Sistemim sizce nasıl ?

Arkadaşlar alalı 3 ay oldu sizce sistem nasıl uygun fiyata aldıım incehesaptan ama gerçekten hiç bi sıkıntısı yok gayet güzel çalışıyor oyunlarıda güsel oynatıyor ultra ve yüksek ayarlarda görüşleriniz benim için önemli İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Çekirdek 19MB Önbellek Soket...
  5. quiksilver_

Çözüldü✓ Kaliteli dp kablosu öneri

arkadaşlar dp kablosu lazım bana hangisini almalıyım
  6. quiksilver_

Bilgisayarıma Realtek Yüklemelimiyim ?

Arkadaşlar ben bilgisayara format attığım zaman windows 11 otomatik yüklüyor driver falan ses sürücüsünüde yüklüyor fakat anakartın sitesinde realtek sürücüsü var indirip kurmalımıyım
  7. quiksilver_

COLORFUL BATTLE-AX A520M-K M.2 V14 DDR4 3200MHz hakkinda

Sevgili dostlarım bios ayarlarında şöyle bi ayar var ben bunu nasıl yapmalıyım sizce
  8. quiksilver_

Çözüldü✓ Displayport Kablosu Öneri

sevgili dostlarım bi tane bilgisayarcıdan display port kablosu aldım hiç beğenmedim bana displayport kablosu önerir misiniz? monitörüm Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200HZ 1MS
  9. quiksilver_

Kasanın İçine Vantilatör Tutulurmu

Sevgili arkadaşlar kasanın içine vantilatör tutlurmu
  10. quiksilver_

COLORFUL BATTLE-AX A520M-K M.2 V14 usb den başlatma yardım

arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz ben bilgisayarıma format atıcam ama bir türlü usb den başlatamadım ne yapmam lazım
Geri