Arama sonuçları: *

1. FroZe

Ekran kartı seçimi için lütfen yardım

Lütden baştan sona okuyun.Arkadaşlar konuyu uzun 1 şekilde tek seferlik geçiçem 3 4 haftadır uğraşıyoruz hala bulamıyoruz virgülüne kadar anlatıyorum Kardeşime 1 sistem alacağız 11 yaşında ana amacımı söyleyeyim uzun süre kullanabilecek dayanıklı ve oyunlarda performansı güzel 1 pc almak...
  2. FroZe

GameGaraj güvenilirliği

Hayırlı günler büyüklerim aşağıyada eklediğim bu hazır sistemi almak istiyorum fakat fiyat konusu biraz şüphelenditdi 16gblık bir 9060 ve bu işlemci ile bu fiyata biraz alçak geldi bu siteden ilk defa alışveriş yapıcam fiyat da biraz alçak geldi çünkü aynı sistem 12gblık 7700xtler var pek...
  3. FroZe

Seçim yapamadım yardım

Tekrardan merhaba açtığım son forum uzun oldu tekrar açmak istedim en sın aklımda kalan sistemleri şöyle söyleyeyim i5 14400f 5060 8gb var 1 sistemimde 1 arkadaş 8gblık ekran kartı almamamı paramın boşa gideceğini söyledi bende rx 7700xt ye yöneldim 12gblık bütçem ona yetti 25 30 arasıydı biraz...
  4. FroZe

Çok arada kaldım tavsiye gerek

Öncelikle selamlar hayırlı günler Ana amacı oyun olan hazır 1 sistem seçme durumundayım fakat üstseviye bilirkişi olmadığımdan sizlerden yardım almak istedim aşşağıda 3 tane fotoğraf bırakıyorum bütün tavsiyelerinizi bekliyorum attığım 3 pcde de psu ve işlemci soğutucu değişikliği yüksek ihtimal...
  5. FroZe

Çözüldü✓ Hazır sistem tavsiyesi

Hayırlı günler abiler bir kaç sorum olacak bütçe 25k-30k arası genel amacı oyun olan bir hazır sistem almak istiyorum amacım oyun olduğundan dolayı işlemciyi amd ve ekran kartını nvidia seçtim ekran kartı konusunda 4060 ve 5060 fikrim var . işlemci de çok seçenek var hangisi oyun için uygun olur...
Geri