Arama sonuçları: *

1. V

Yeni sistemim için tavsiye ve öneri

İnce hesap gaming gecesin de aldığım sistem bu arkadaşlar. İlk defa amd kullanıcam hangi programlar kullanılıyor amd de ve neleri yapmam gerekiyor bios da felan elime geçtikten sonra tekrar format atmaya gerek varmı ve sistemin eksik yönü varmıdır parça olarak.
  2. V

Gaming gecesi ince detaylar yardım lazım

Merhaba arkadaşlar ince detaylar var fark edersiniz anakart-ekran kartı-supy bunlar değişik ama fiyatlar yakın hangisi alınmalı
  3. V

Bu sistem bana hayırlı olsun

Merhaba rahat 1 aylık araştırmam sonucunda ve kovaladığım indirimler sonucu benim için en makul sistem bu olmuştur. Sağda solda indirimler oldu hepsini gördüm ama özelleştirme yaptığım zaman sürekli fiyatlar 40 bin üzerine çıkıyordu. Zaten öyle ahım şahım oyunlar oynamıyorum Ultima online Cs...
  4. V

16 GB Ekran Kartı Şart mı?

Merhabalar kardeşlerim Oynadığım oyunlar çok yeni oyunlar değil genel olarak çok online oyunlar oynamak tercihimdir. Lol-cs-pubg- Main oyunum Ultima Online çok eski bir oyundur bu oyunlar için fazladan 5-10k para verip 16gb ekran kartı almaya gerek varmı ?
  5. V

Bu sistem benim içime sindi sizce nasıl

Ekran kartı markası ve anakartı yorumlar mısınız düşünceleriniz nedir. Anakartı 650 düşündüm ama seçenekler içinde yoktu maalesef.
Geri