Arama sonuçları: *

1. İ

Markalı hazır sistem tavsiyesi yardım

Herkese merhaba değerli arkadaşlar aşağıda linkini paylaşacağım şekilde markalı hazır sistem arıyorum dün Amazon‘da 59.000 TL’ye satıldı MSI direkt tak ve çalıştır kullanmaya başla windows Wi-Fi Bluetooth tam sistem OEM sistemlerde windows olmuyor ben de bu konularda pek bilgili değilim ve beni...
  2. İ

BIM MONSTER AMD SISTEM

Arkadaşlar bu BİMde satılan monster eksiksiz Wi-Fi Bluetooth windows 11 home sistemden daha iyi bir tercih var mı sizce tam sistem olarak Wi-Fi Bluetooth windows eksiksiz dün RT X 5060 MSI vardı 59.000 TL’ye Amazon‘da ellerinde bir adet vardı o da satıldı markalı hazır sistem arıyorum hiç...
  3. İ

BIM AKTÜEL MONSTER VE INCEHESAP OEM PAKET

Arkadaşlar şu iki sistem arasındayım monster BİMde satılıyor windows 11 kurulu tam sistem Wi-Fi Bluetooth tak çalıştır şeklinde diğerini incehesap satıyor fiyatları birbirine denk 50.000 51.000 gibi desteginiz için sağ olun https://www.incehesap.com/pch-smokin-v1-oem-paket-fiyati-84855/...
  4. İ

RX 9060xt bim hazır sistem

Değerli arkadaşlar bu sistem dört yıl garantili ömür boyu bakım vesaire windows 11 home ile birlikte eksiksiz gelmekte bu fiyata bu ürünün sunduklarından daha fazlasını sunabilecek bir sistem mevcut mu direk tak çalıştır Wi-Fi Bluetooth windows kurulu ömür boyu bakım dört yıl garanti ben rtx...
Geri