Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

Vatan Bilgisayar Hazır Sistem Kırık Geldi

Dostlar merhaba. Vatandan bir hazır sistem aldım. Montaj yapılsın istemiştim ancak montaj yapılmamış. Her neyse kasanın kutusunu açtım ve bir baktım ki kasanın 3 tane klipsi kırık kutunun içine düşmüş, kasanın da ön taraf karbon görünümlü yeri çatlamış. Ne yapmam gerekiyor ? Evde olmadığım için...
  2. SemihÖzdoğdu

Vatan Bilgisayar Hazır Sistem Kırık Geldi

Dostlar merhaba. Vatandan bir hazır sistem aldım. Montaj yapılsın istemiştim ancak montaj yapılmamış. Her neyse kasanın kutusunu açtım ve bir baktım ki kasanın 3 tane klipsi kırık kutunun içine düşmüş, kasanın da ön taraf karbon görünümlü yeri çatlamış. Ne yapmam gerekiyor ? Evde olmadığım için...
  3. SemihÖzdoğdu

Hazır Sistem Almak İçin Beklemeli miyim ?

Dostlar merhaba. Uzun bir aradan sonra tekrardan hazır sistem almaya karar verdim. Şuan aklıma yatan 1 2 sistem var ancak fiyat olarak daha ucuzu gelir mi diye düşünüyorum. Bütçe 20 Bin. Sizce bu kasım indirimlerinden dolayı beklemeli miyim ? Çalıştığım için sistemlerden haberim olmuyor çok...
  4. SemihÖzdoğdu

Tekno-Gamer Akıl Almaz Fiyat Artışı

Arkadaşlar 2 gün önce açtığım konuda bu sistem tam olarak 8999 tl idi.Ondan sonra 9500 TL'ye çıktı (çıktıktan sonra 10700 işlemci vardı sanırım) sabah baktığımda 10299 tl olan sistem bir kere daha stok kalmadı yazısından sonra 10700 TL'ye çıkmış ( şuan stok var gözüküyor) ve işlemcide 10600k...
  5. SemihÖzdoğdu

Rtx 2060 Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi bildiğiniz 9000 tl bandında sistem önerisi olan varmı ? Tekno gamer sistemini alıcaktım sepete ekle dediğimde stokta kalmadı dedi :D Max 9000 9500 bütçem var.
  6. SemihÖzdoğdu

Vatandaki Bu Sistem alınır mı? ?

Arkadaşlar Merhaba Bu Sistem alınır mı?? Birtek anakart pek içime sinmedi.Vatan mağazasına gidip alsam anakart değiştirebiliyorlarmı ? bilginiz varsa yazarsanız sevinirim. 7000 TL'ye aynı veya 5600 xt gibi ekran kartlı sistem varsa link koyarsanız sevinirim.
  7. SemihÖzdoğdu

Bu Sistem alınır mı??

Arkadaşlar Yeni bir sistem almayı düşünüyorum ancak karar kılamadım.Yardımcı olursanız sevinirim :) Gaming Gen deki sisten 7398 tl Game garajdaki sistem 6869 tl ( 550 TL'ye kingston a2000 ssd alacağım ) toplam 7419 Hangisi daha mantıklı yazarsanız sevinirim.Birde rtx 2060lı daha ucuz sistem...
Top Bottom