Arama sonuçları: *

1. QuaiWaT

Çözüldü✓ 18000 TL ile sistem toplama veya hazır sistem.

Edit: GameGaraj'ın sisteminden vaz geçtim ve 18000Tl ile bir sistem arıyorum valorant 240hz rahat oynatacak bir sistem.
  2. QuaiWaT

20.000TL Bütçe Ile Sistem Önerisi

Merhabalar, öncelikle bu bilgisayarla toplanılabilecek 280Hz valorantta 300 ün altına inmeyecek FPS'li bir sistem toplamak istiyorum. GPU NVIDIA olursa daha iyi olur ve bütçe 23000'e kadar çıkabilir 1648328774 Sizce bu sistem nasıl?
  3. QuaiWaT

280Hz Rekabetçi oyunlarda rahat taşıyan sitem önerisi

Başka bir konu açtığımda topladığım sistemin çok aptalca olduğunu fark ettim. Bunun üzerine hem bütçe düşürüp hemde hazır sistem bakma kararı aldım. 280Hz 1080p valorant, cs gibi oyunlarda sıkıntı çıkarmayacak bir sistem tavsiyesi arıyorum. Kasa NZXT olursa güzel olur ekran kartıda bazı...
  4. QuaiWaT

GamingGenTR 18 gündür sipariş edilen pc gelmiyor?

arkadaşlar arkadaşım 26 temmuz günü gaminggentr den pc hocasının sistemini aldı ama pc hala gelmedi diyor bide gelecek olan kargo ismini tanımadığını söylüyor. bana hic bir ss falan atmadı bu durum ile ilgili ama normal mi? yoksa arkadaşım sipariş etmeyip yalan mı söylüyor?
  5. QuaiWaT

Trendyol hazır sistem yardımı

arkadaşlar arkadaşım 5000 tl civari pc istiyor valorant 144fps hatta üstü verecek bende bunu buldum...
  6. QuaiWaT

Kuzenim için 6000 TL Monitör dahil sistem? (GameGaraj Olmasın)

selamlar kuzenim için 6000 Tl monitör dahil sistem tavsiyesi yapabilir misiniz? game garaj istemiyoruz orda 700 800 tl monitör stokları yok
  7. QuaiWaT

Sinerji bilgisayar neden ziraat ( bankart kombo) bulunmuyor?

arkadaşlar neden sinerji bilgisayarda sistem alırken ziraat bulunmuyor
  8. QuaiWaT

Kuzenim için En iyi sistem?

Selamlar, Kuzenim için monitör dahil maks 5000 tl ye harika rx 570 li 3100 lü bir sistem almak istiyoruz. (Ama 12 ay taksitle her parça ayrı bir siteden olmasın)
Geri