Arama sonuçları: *

1. Aziz G.

(Ryzen 3 3100 ve 1650 Super Ekran Kartlı) Pcm Ne Kadar Eder?

Arkadaşlar hepinize merhaba, iyi forumlar. Zamanında vatandan aldığım toplama kasam ve ekipmanlarım var. Garantisi biteli sanırım ya 6 ay civarı yada 1 yıl civarı oldu. Üniverstede olunca 2 yıldır neredeyse açıp kullanma imkanım olmadı. Üstünü örttüm öyle duruyor. Her neyse sizden istediğim...
  2. Aziz G.

Özelliklerini Belirttiğim masaaüstü kaça satılmalı?

Arkadaşlar hepinize merhabaa bu pc ile çok güzel vaakitler geçirdim fakat üniversitedeyim ve mecbur evde kaldı. Sınavlardan sonra evime geldim. Bunu satıp asus rog strix g15 alacağım üstüne koyupta ama fiyatı kaç yazmalıyım tüm ekipmanlaar daahil r3 3100 asus ex a320m- expedition gaming asus tuf...
  3. Aziz G.

Apex/Valo Orta //Yüksek ayarda oynatabilecek hazır sistem tavsiyesi

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar Arkadaşım uzun zamandır pc almak istiyor. Fakat son dakika bu doların artması parçaların uçması fln onu baya bekletti Apex de kasmayacak 100 ve üstü fps alan ve Valoda 150-220 fps alabilecek uygun fiyatlı hazır sistem önerileriniz var mı? Bütçeyi belirtmedi fakat...
  4. Aziz G.

Arkadaşlar sizce pc mi satmak mantıklı mı?

Arkadaşlar satmak mantıklı mı sizce ? Telefon değişicem çok yavaş ve özellikleri düşük telefon a7 2017 32gb depolama yetmiyor ve arkadaş ortamında çıkarınca bazen bu ne oğlum fln diyorlar ne dedikleri umrumda değil ama baba ma sordum babam ben bütçe çıkamam uzun bir zaman dedi nedeni...
  5. Aziz G.

Sistemi satmak istesem kaç tl yapar?

Arkadaşlar hepinize merhaba sistemimin kaç tl ettiğini merak ediyorum. (Belki telefon alıp üstüne de işimi görecek bir laptop alırım.) Parçaların hepsi 1 yıl 3 ay garantili (ekran kartı 2 yıl 3 ay garantili) Ve sizce satarsam hangi platformdan satayım ? Bazıları çok ölücü olabiliyor. Bu arada...
  6. Aziz G.

İncehesapdan sistem alıpta sorun yaşayan var mı?

Arkadaşlar normalde bir arkadaş gamegarj dan önermişti alıcaktım maalesef durumlar el vermedi---> Alamadım :( Fakat incehesap şuan gayet güzel fiyatlara veriyor sistemleri... Sorum şu bu sitedene alış veriş yapan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Sorun çıkıyor mu? Daha önce sorun yaşayan...
  7. Aziz G.

Sizce game garaj efsane cuma indirimi yapacak mı?

Arkadaşlar hepinize merhaba Bu forumdan bir arkadaş bana game garaj dan sistem önerdi. Almayı düşünüyorum ama sizce fiyatları efsane cumadan dolayı aşağı çekerler mı? (5211 tl) Beklemeli miyim? Sistem : Ryzen 3 3100 Biostar b450 mhz anakart 3200mhz oc Asus tuf 1650 super oc 4g Seagate...
  8. Aziz G.

Incehesap da ryzen 3 lü sistem almak mantıklı mı?

Arkadaşlar hepinize merhaba sistem şu şekilde almaya değer mi? Ryzen 3 3100 Msi gta 1650 super gamingx 4gb DDR 6 128 bit Anakart gigabyte b450m Ssd 240 gb James Donkey Kasa game power 550w +80 plus rgb kasa Ram 8 gb 3000 mhz Fiyat: 4677tl Ek sorularım: 1) Incehesap 'dan bu sistemi alırsam win...
Geri