Arama sonuçları: *

1. ugo.

Ryzen 3 3100 Sistemim ne kadar eder

İşlemci: Amd ryzen 3 3100 Ramlar: Gskill Ripjaws 8x2 16GB 3200Mhz cl16 ram Kasa psu: Corsair spec delta rgb & corsair vs550 80+(yeni versiyon) Ssd: sandisk ultra 3d nvme 500GB Monitör: Msi Optix g241 144hz 1ms Ips panel Sistem budur ekran kartını 1 saat önce sattim. monitörlü veya monitörsüz ne...
  2. ugo.

7000₺ Hazır sistem tavsiye

Bütçe en son 7000₺, rtx 2060 bir sistem düşündük ama aşırı pahalı, yardımcı olur musunuz lütfen.
  3. ugo.

Bu ne tam olarak? Bunlar kafayı mı yemiş!

Piyasada işini insan gibi yapan tek insana @Abdullah Hacıgül yapılan muamele nedir böyle? Şaka mı bu? Okey trolldur veya değildir ama bence çok saçma. Ben bu foruma katılmadan önce bir ton sistem gördüm yok hocaymış yok saçma sapan kanallarmış falan. Hazır sistemine powerboost psu koyan densiz...
  4. ugo.

DA-V5 Yakında GELİYOR!

Arkadaşlar, V5 yakında geliyor. Ne düşünüyorsunuz? Sistem parçaları ne olur sizce?
  5. ugo.

DA-4 ISI, PROBLEM DEĞİLDİR!

Daha serin çalışan varsa bekleriz 😁😁 31 derece olan GPU.
  6. ugo.

Çözüldü✓ Kasadan Gelen Ses Normal mi?

Linkini bıraktığım videodaki ses arkadaşlar bu ses normal mi, işlemci fanından geliyor kulağımı yaklaştırınca, sistemim da-4 şu an sistem boşta fakat oyunda da bu şekilde bir sorun var mı acaba? Ben sistem geldiğinde işlemci fanını kontrol etmiştim montajı güzeldi kıpırdamıyordu. video link...
Geri